Outfit | Ik ga op vakantie en neem mee..

Alweer een paar weken geleden dat ik op vakantie was in Frankrijk. Het uitgelezen moment om ook gelijk outfit foto’s te maken natuurlijk! Nu had ik niet perse de intentie om voor deze outfit foto’s te maken, maar tijdens het zoeken naar fossielen kwam het perfect uit. Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Een tijdje geleden kon je op mijn blog lezen dat ik op vakantie was naar Frankrijk. Het was heerlijk weer en ik heb de hele week doorgebracht op/aan het strand. Zoeken naar fossielen en tijdens het maken van deze outfit foto, zelfs het zoeken naar mineralen en edelstenen. En die vonden we!

Ik ga op vakantie en neem mee..

Ik ga op vakantie en neem mee, een heleboel energie voor het zoeken naar fossielen en edelstenen. Nu was dat tweede niet perse mijn intentie, maar hé toen ik wat zag glimmen op het strand kon ik het niet laten liggen natuurlijk. Ik droeg die dag een zwart blousje met daarbij een zwarte spijkerbroek. Achteraf gezien veel te warm, want het zonnetje deed goed zijn best die dag dus ik was behoorlijk aan het zweten, maar hé ik had het wel naar mijn zin!


Wat ik hier draag op de foto:

Blousje = Primark (maar heb ik al jaren!)
Sokken = Primark
Broek = Lidl
Schoenen = Adidas
Zonnebril = Primark

Heb jij ook wel eens zelf edelstenen of fossielen gevonden?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.