Outfit | Houthakkers outfit

Een tijdje geleden deelde ik al een artikel met toffe items van Femme luxe. Tijd om de outfits ook eens los aan jullie te laten zien. Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik een super leuk pakketje van Femme Luxe binnen kreeg. Daar heb ik ook al een uitgebreid over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Een houthakkers outfit

Al heel lang stond een houthakkers blouse op mijn verlanglijstje. Toen ik deze toffe blouse tegen kwam bij Femme luxe wist ik dan ook dat dit he ging worden. Het was ook echt het eerste wat ik in mijn winkelmandje deed. Toen hij eindelijk binnen kwam was ik gelijk enthousiast. De blouse is super zacht en heerlijk een fleece laagje aan de binnen kant. Ik heb een maatje S die duidelijk oversized valt maar dat vind ik juist wel leuk. Het lijkt me overigens ook leuk om hem te combineren met een spijkerjasje (al moet ik die dan nog even scoren!).

Wat ik hier draag op de foto:
Blouse/jasje: Femme luxe
Broek: Lidl
Schoenen : Primark

Heb jij ook een houthakkers printje in je kast liggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Houthakkers outfit

Comments are closed.