Outfit | Hoe ik een hoodie het liefste combineer?

Een tijdje geleden deelde ik al een artikel met toffe items van Femme luxe. Tijd om de outfits ook eens los aan jullie te laten zien. Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik af en toe hele toffe pakketjes van Femme Luxe binnen krijg. Daar heb ik ook al een uitgebreid artikel over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Hoe ik het liefst een hoodie draag

Ik draag 9 van de 10 keer een hele fijne comfortabele outfit. Het liefst trek ik een spijkerbroek en een hoodie uit de kast. Zeker in de winter periode is dit iets waar ik graag in loop. Waar ik in de zomer van alles uit de kast trek om er leuk uit te zien, vind ik het in de winter allemaal wel prima. Het liefste combineer ik een oversized hoodie met een simpele spijkerbroek. Precies zoals op de foto!

Wat ik hier draag op de foto:

Hoodie: Femme luxe

Broek: Lidl

Schoenen : Primark

Heb jij ook een hoodie in je kast liggen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Hoe ik een hoodie het liefste combineer?

Comments are closed.