Outfit | Het perfecte jurkje voor de feestdagen!

Een tijdje geleden deelde ik al dat ik ook een webshop heb hier op mijn blog! Een online cadeauwinkeltje met onder andere een aantal kledingitems. Zo ook dit perfecte jurkje voor de feestdagen! Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mij al langer volgt weet dat ik ook een webshop heb met edelstenen. En dat ik een tijdje geleden Natural Blooming helemaal losgekoppeld en richt ik mij daar enkel op edelstenen. Op LiefsCarolien (waar je nu op leest), heb ik alle andere items. Zoals stationery, oliën, sieraden en kleding.

Het perfecte jurkje voor de feestdagen

Het jurkje is echt perfect voor de feestdagen. Hij heeft een wikkel en bij de bovenkant heeft hij een drukknoopje waardoor je nooit inkijk krijgt. Het is een hele zachte stof, kriebelt niet. Het jurkje valt boven de knie, waar je natuurlijk van moet houden. Maar nu met de kou bijvoorbeeld kan je er prima een legging onder doen zoals ik ook heb gedaan op de foto!

Wat ik hier draag op de foto:
Jurkje: mijn eigen webshop
Legging: Hema

Heb jij al een kijkje genomen in de webshop?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.