Outfit | Het blauwe jurkje van Only

blauw jurkje only

Het blauwe jurkje van Only, eentje die ik al best een tijd in de kast heb liggen maar veel te weinig draag. Laatst liet ik namelijk ook al een jurkje zien die ik op deze manier weer heb herontdekt. Het grappige is dat het hetzelfde jurkje is maar dan in een andere kleur! Een zomers blauw jurkje van Only.

Even een kleine disclaimer vooraf, deze foto is 3 weken na mijn operatie genomen. Ik ben hier alles behalve echt fit maar outfit artikelen vind ik altijd al tof om te maken en kost redelijk weinig energie. En gelukkig was het erg mooi weer de afgelopen weken dus foto’s maken was zeker geen straf!

Blauwe jurkje van Only

Sinds ik geen gewone kledingkast meer heb, want die nam een kwart van mijn kamer in zo lomp was hij, heb ik mijn kleding in lades liggen. Daardoor heb ik vaker dat ik sommige kledingstukken vergeet. Zo ook dit blauwe jurkje van Only. Het lag namelijk helemaal achteraan en onderop in de ladekast. Na mijn operatie ging ik door de lades heen om te kijken naar fijne kleding en toen vond ik dit jurkje terug. Samen met nog een paar items die ik de komende tijd ook ga laten zien.

Het blauwe jurkje van Only draag ik in een maat S.
blauw jurkje only

Wat ik hier draag op de foto:
Jurkje: Only
Zonnebril: Primark
Sokken: Primark
Schoenen: Adidas

Je kunt dit jurkje ook leuk combineren met een spijkerjasje of leren jasje als het iets frisser is buiten. Of draag in plaats van de Adidas schoenen, leuke sandalen of slippers.

Heb jij ook kleding die je heel lang niet hebt gedragen en dan ineens opnieuw ontdekt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Het blauwe jurkje van Only

Comments are closed.