Outfit | Groene flare broek

femme luxe

Soms vind ik het leuk om eens iets buiten mijn comfort zone te proberen. Deze groene Flare broek is daar zeker een goed voorbeeld van. Of ik het echt een succes vind, dat lees je natuurlijk in deze outfit of the day!

Je hebt deze outfit misschien wel eens eerder voorbij zien komen, want deze outfit liet ik ook zien bij mijn shoplog bij Femme luxe. Omdat ik graag de outfit nog even verder wil toelichten in een apart artikel. Dus hier zijn we.

Een groene flare broek

Tja, ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik voel mij totaal niet prettig in een flare broek. De kleur vind ik geweldig maar het flare gedeelte vind ik echt heel lelijk bij mij. Voor mijn gevoel ben ik dan heel erg dik (dit is echt hoe ik het zelf ervaar) en ik wil mij het liefste thuis verstoppen. Dus ik vind een flare broek absoluut geen optie voor mij. Kleding hoort je niet onzeker te maken en hoe gaaf ik het ook vind bij anderen, voor mij is het gewoon niets.

Ondanks dat is deze high waisted flare broek wel heel mooi, de kleur is echt lekker zomers en de stof is erg fijn. De broek bevat een klein beetje stretch en schijnt niet door. Ook wel heel prettig. Als hij niet zo wijd zou zijn dan zou ik denk ik heel anders over de broek denken. Maar ik kreeg bijna tranen in mijn ogen toen ik in de spiegel keek. Dus dit is de laatste keer dat ik een flare broek heb geprobeerd. Het is niet mijn ding.

Voor dit artikel combineerde ik de volgende items:
Broek: Femme luxe
Topje: Femme Luxe
Sokken: Lidl

Draag jij wel eens een flare broek?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.