Outfit | Grijze off shoulder jurk

Ik deel al een tijdje de outfits die ik van Femme Luxe ontvang. Omdat ik de outfits ook graag los aan jullie laat zien schrijf ik deze artikelen. Dit keer een Grijze off shoulder jurkje! Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik af en toe leuke pakketjes van Femme Luxe binnen krijg. Daar heb ik ook al een uitgebreid over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Grijze off shoulder jurkje

Dit leuke grijze off shoulder jurkje van Femme Luxe is echt perfect voor de lente en zomer. Ik kijk er dan ook echt uit om dit te gaan dragen als het wat warmer is. Omdat ik het nu vooral nog extreem koud heb, is het wel een jurkje dat nu nog in de kast blijft liggen. Het jurkje bevat redelijk wat stretch en valt bij mij ongeveer op de knie. Je kunt er zelf voor kiezen of je hem off shoulder draagt of dat je hem draagt alsof het een kolletje is. Zelf vind ik hem off shoulder bij mij mooier staan.
Het stofje is ook erg fijn, het is zacht en rekt ook goed mee. Ik draag een S en dat zit perfect.

Wat ik hier draag op de foto:
Jurkje: Femme luxe

Kan jij ook niet wachten tot de lente/zomer?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | Grijze off shoulder jurk

Comments are closed.