Outfit – Grijze calvin klein overhemd

calvin klein

Het was weer tijd om mijn broertje blij te maken met een overhemd, en dit keer een heuse Calvin Klein overhemd. Hoe het hem staat en wat hij er precies van vind verteld hij je graag zelf. En natuurlijk vertellen we wat meer over het overhemd zelf. Waarom juist dit overhemd zijn nieuwe favoriet is?

Mijn broertje is helemaal weg van overhemden, en het staat hem ook nog eens heel erg goed. Daarom was hij erg blij dat ik weer een overhemd voor hem had. Hij kon niet wachten om hem uit de verpakking te halen en heb aan te trekken. Ik maakte natuurlijk weer snel een aantal foto’s, want je kunt al raden dat jongens van 17jaar nou niet heel graag mee werken aan mijn blog. Toch vind hij het leuk zolang hij er ook iets aan heeft, wat in dit geval het overhemd is.

Calvin Klein overhemd

calvin klein
Het grijze overhemd van het merk Calvin klein is weer een totaal andere overhemd als dat hij eerder al heeft gehad. Ondanks dat we eerst het overhemd hebben gestreken, komen er toch vrij makkelijk kreukels in. Als is het totaal niet hinderlijk, en ziet het er zelfs nog erg mooi uit. Door het overhemd te dragen bij een spijkerbroek, maar je er een stoere maar wel nette outfit van. Door hem bij een pak te dragen, kun je hem het beste dragen op nette gelegenheden, bijvoorbeeld een bruiloft of begrafenis. De stof is erg fijn, en voelt ook fijn aan op de huid. De stof is niet heel dik, en zal zeker in de winter met een witte t-shirt gedragen moeten worden. Maar in de lente-zomer-herfst kun je hem ook prima dragen. Een ideale overhemd als je het aan mij vraagt.

Wat vind Dennis er zelf van?
Ik (Dennis) vind het een heel mooi en leuk overhemd. Het overhemd zit goed, en heeft een mooie kleur. Ik vind het dan ook een dikke vette aanrader voor iedereen die graag overhemden draagt. Ik kan hem makkelijk met verschillende kleidingstukken combineren. Bij zowel nette momenten, als momenten op school kan ik dit overhemd prima dragen. Erg blij mee!

  • Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk en/of bedrijf.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.