Outfit | Genieten van het mooie weer!

genieten van mooie weer

Wat was het afgelopen week mooi weer hé! Ik heb er echt van genoten en ben ook lekker veel naar buiten geweest. Zo ben ik met mijn moeder naar het bos geweest en hebben we daar lekkere een ijsje gegeten in het zonnetje. Genieten van het mooie weer, dat is één ding dat zeker is!

Ik ga onwijs goed op dit lekkere weer. De zon maakt me vrolijk en ik krijg er echt energie van. Ook het uitgelezen moment om weer outfit foto’s te maken. Daar keek ik ook heel erg naar uit, want ik heb voor de lente en zomer een heleboel outfits liggen die ik wil fotograferen.

Het mooie weer – mijn outfit

Dit keer besloten we om even naar het bos te gaan. Die was met de sneeuw dicht geweest en ik kon eerlijk gezegd niet wachten om weer even in het bos te lopen. De holterberg/Sallandse heuvelrug ligt bij ons om de hoek en de keuze was snel gemaakt met dit mooie weer. Daarvoor besloten we om even naar de McDonalds voor een ijsje. Helaas was alles uitverkocht en hadden ze alleen nog de strawberry cheesecake, helaas wel echt de smerigste die ik tot nu toe had gehad. Het leek meer een soort slagroom in plaats van ijs.
genieten van mooie weer

Wat ik hier draag?
Broek: Primark
Vest: Primark
Romper: Forever21
Schoenen: Adidas
Sokken: Lidl
Zonnebril: Primark

Kom maar op met die lekkere temperaturen!


Van mij mag het nu wel echt dit weer blijven. Gewoon tussen de 15 en 20 graden met een zonnetje en je maakt mij echt heel blij. Daarbij is het ook goed voor de vitamines want ik maak toch een groter ommetje in de zon dan als het koud en nat is. Daarnaast heb ik ook gewoon een aantal outfits die ik alleen kan fotograferen als het mooi weer is (en wat warmere temperaturen). Die hoop ik dan ook snel te kunnen laten zien op de blog. Dus als het weer het toelaat wil ik wekelijks een outfit artikel gaan delen.

Vind jij het ook fijn dat de lente zich al laat zien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Genieten van het mooie weer!

  1. Fijn dat de zon weer flink schijnt en de temperaturen weer omhoog gaan….
    Mooie outfit en het staat jou goed.

    Een hele fijne dag 😉

Comments are closed.