Outfit | Genieten van de lente zon!

lente zon

Het was het afgelopen weekend en de afgelopen dagen heerlijk weer. Echt even genieten van de lente zon die hopelijk nog lang niet weg gaat. Ondanks deze onzekere en enigszins enge tijd probeer ik toch te genieten van al het moois wat begint te bloeien. En daar hoort het genieten van de zon natuurlijk helemaal bij.

Ondanks het feit dat ik zo veel mogelijk binnen blijf, moet ik nog altijd een paar uur werken per week. Gelukkig kan ik altijd een paar momenten vinden waarbij er amper iemand op straat is en ik even een frisse neus kan halen. Op die momenten maak ik dan ook gretig gebruik van mijn camera en probeer ik daarin gelijk creatief te zijn door mijn outfit vast te leggen.

De lente zon!

lente zon
Ik mis het contact met anderen, maar ik weet dat zodra dit alles voorbij is, ik nog meer kan genieten van momenten met anderen. Waar ik nu vooral bang ben voor contact met anderen (want ik ben helaas risicogroep en dat maakt mij extra angstig) hoop ik toch dat dit snel over gaat zodra alles weer normaal wordt. Ik kan dus ook echt heel erg genieten van de momentjes waarbij ik even helemaal niemand tegen kom, alsof ik dan pas echt kan ademhalen. Begrijp me niet verkeerd, maar ondanks dat ik vatbaar ben voor alles, maakt deze situatie mij net even wat extra bang zeker ook door alle heftige maatregelen die er genomen worden. Anyway, het gaat nu natuurlijk om het heerlijke lente zonnetje waar we van mogen genieten.

Mijn veelzijdige outfit

Voor deze outfit koos ik een shirt, ja ja mijn eerste keer met korte mouwen naar buiten. Ik als ijskonijn die het altijd koud heeft ging zelfs met dit weer met een t-shirt naar buiten! In de zon is het prima te doen, in de schaduw doe ik er een jasje overheen en ook dat gaat dan prima. Mijn outfit komt van verschillende winkels waarbij ik een aantal items vorig jaar al aan had geschaft. Alleen de schoenen zijn nieuw en kocht ik vorige week bij Van Haren via de webshop.
veelzijdige outfit

Wat ik hier draag:
Schoenen: Van Haren
Broek: Lidl shop
Shirt: KIK duitsland
Jasje: Primark
Horloge: Garmin

Op welke manier probeer jij op dit moment te genieten?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | Genieten van de lente zon!

  1. ik probeer ook te genieten van de kleine dingen momenteel. Lekker een kopje koffie/thee in de zon drinken met een goed boek. Of de wandelingen met de hond die ik nu eigenlijk nog meer waardeer dan voorheen. Leuke outfit !

Comments are closed.