Outfit | Genieten van de herfst!

genieten van de herfst

Vorig weekend was het prachtig weer, we tikte zelfs nog even de 20 graden aan! Ondanks dat ik dat weekend moest werken, heb ik toch even de tijd gevonden om naar het bos te gaan. Genieten van de herfst met al zijn gekleurde blaadjes, de paddenstoelen en de frisse neus! Heerlijk, daar kan ik echt even tot rust komen en mijn gedachten verzetten.

Ik heb niet veel nodig om even tot rust te komen, een heerlijke wandeling door het bos is genoeg. Op de dagen dat het droog is en het is niet al te zompig in het bos, ga ik graag even een luchtje scheppen. Gelukkig is het zo’n 5 minuten rijden of 15 tot 20 minuten lopen van mijn huis tot ik midden in het bos sta.

Genieten van de herfst

genieten van de herfst
De griep en verkoudheid zijn inmiddels ook weer gearriveerd en ik hoop er toch nu wel een keer van af te komen. Je hebt gelijk minder energie om iets te ondernemen en daardoor ook weinig zin om iets te doen. Maar goed, het kan vast niet heel lang meer duren en dan kunnen we echt genieten van de herfst. Eigenlijk heb ik op dat soort momenten alleen maar de behoefte om op bed te liggen, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Ik moest gewoon werken en besloot na het werk even een frisse neus te halen.

Ik draag een simpele outfit met een heerlijk vest dat ik kocht bij de kringloop een aantal maanden geleden. Hij is lekker groot, maar heel zacht en warm! Mijn nieuwe high waisted broek van de Primark uit Saarbrucken, voelt aan als een tweede huid. Verder draag ik ook mijn Garmin vivoactive HR horloge zodat ik bepaalde informatie kan verzamelen gedurende de dag. En dan mijn meest comfortabele schoenen van Primark zijn wel deze look a likes die echt heerlijk lopen! En vooral lekker warm zijn.

outfit herfst
Wat ik hier draag:

Broek: Primark
Shirt: Primark
Vest: Kringloop
Horloge: Garmin vivoactive hr
Schoenen: Primark

Waar kan jij van genieten?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | Genieten van de herfst!

  1. Mooie outfit.
    Leuke foto’s.
    Zo fijn dat je vlakbij een bos woont.

    Een fijn weekend 😉

Comments are closed.