Outfit | Genieten op het strand

outfit normandie my jewellery

Tijdens mijn vakantie in Normandië was ik elke dag wel even bij het strand te vinden. In de ochtend was het windstil maar erg fris, in de middag was het er lekker warm maar best wel veel wind. Genieten op het strand met aangename temperaturen en makkelijke kleding is voor mij een must! Voor deze outfit koos ik voor een korte broek met een body.

Eerlijk is eerlijk, tijdens mijn vakantie in Normandië moest ik het er even van nemen. Aangezien ik in Nederland best wel ver van het strand woon en niet 1,2,3 er naar toe kan gaan besloot ik om flink uit te pakken in Normandië. Ach waarom niet, daar is het vakantie voor!

Genieten op het strand

Ik ben zo’n iemand die het altijd koud heeft, je kunt je dan vast wel indenken dat bij een stevige wind (zoals je ook kunt zien aan mijn haar bijvoorbeeld) ik daarna vrij snel andere kleding aan trek. De kleding in dit artikel heb ik opgestuurd gekregen van My Jewellery en het leek mij erg leuk om deze foto’s op vakantie te gaan maken. Daarbij vind ik foto’s op het strand of in een ander land gemaakt net even wat leuker (en ook spontaner) dan thuis.
korte broek en body normandie

Items die ik draag bij deze outfit zijn:
Korte broek: My Jewellery
Wit met lichte streep body: My Jewellery
Zonnebril: Primark
Om mijn pols een elastiekje van Primark. Deze heb ik standaard bij mij voor mijn haar.

Over dit strand


Het maken van deze foto’s deed ik bij Juno Beach, bij het plaatsje Saint Aubin Sur Mer, waar wij op de camping stonden. Dit jaar wat luxe want we gingen in een stacaravan en niet met onze eigen vouwwagen. Zo fijn!

Juno Beach staat bekend door de grote landing tijdens de Tweede Wereldoorlog. De kust langs Normandië heeft 5 stranden, namelijk Utah – Omaha – Gold – Juno – Sword die allemaal een hele belangrijke rol hebben gespeeld in de bevrijding van Europa. Op 6 juni 1944 landden hier duizenden soldaten (Amerikanen, Canadezen en Britten), wat voor de Duitsers als een complete verrassing kwam. Omdat het dit jaar precies 75 jaar geleden is, staat in Normandië alles in het teken van de 75 jaar D-Day en ook langs het strand vind je veel informatie, monumenten en andere interessante weetjes over hoe het er hier 75 jaar geleden uit zag. Op het strand bij Saint Aubin Sur Mer is niet heel veel meer te zien, maar het strand is er wel heerlijk rustig en schoon. Prima voor een dagje genieten op het strand.

Ben jij dit jaar al op het strand geweest?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Genieten op het strand

  1. Leuke foto 😉
    Mooie zomerse outfit.
    Nu maar hopen dat als hier binnenkort de zomer gaat beginnen de temperatuur ook flink omhoog zal gaan……

    Een fijne dag…..

Comments are closed.