Outfit | Gehaakt vestje

gehaakt vestje

Tijdens mijn thuis blijf vakantie ontstonden zoveel ideeën voor leuke outfits, dat ik aan de slag ging en mijn vakantie ook nog eens super nuttig werd. Een gehaakt vestje is niet alleen erg mooi maar ook ideaal voor als het net even wat frisser is. Hoe ik deze combineer?

Op de dag dat ik deze foto’s maakte was het 21 graden en was er af en toe een fris briesje. Dat is voor mij genoeg om er nog net even wat overheen aan te doen, een t-shirt vind ik dan nog wat te fris. Eeuwig koud bloedje hier hoor, ik kan het zelfs met 30 graden nog koud hebben!

Gehaakt vestje combineren

Voor deze outfit haalde ik een aantal oudere items uit de kast die ik combineerde met nieuwe items die ik net gekocht had. Persoonlijk vind ik een wit gehaakt vestje erg mooi als je deze combineert met een iets donkere kleur eronder. Het lijkt dan net alsof het er nog extra uit springt. Zo koos ik voor een bruine t-shirt die ik kocht bij Primark. Daarnaast deed ik mijn favoriete broek van Lidl aan, een high waisted jeans in een lichte spijkerkleur. Daarnaast draag ik mijn favoriete Adidas schoenen.
outfit gehaakt vestje gehaakt vestje

Wat ik hier draag?
Broek: Lidl
T-shirt: Primark
Gehaakt vestje: Takko (kocht ik in 2012 voor een begrafenis)
Zonnebril: Primark
Schoenen: Adidas
Sokken: Primark

Geef mij maar 20+ graden!

Persoonlijk vind ik het weer op dit moment (die 21 graden die we al een tijdje in het oog hebben) heerlijk. Het is niet té warm en een prima temperatuur om nog iets te ondernemen vind ik persoonlijk. Het ideale van deze outfit is dat ik het gehaakte vestje ook op elk moment uit kan doen en kan weglaten. Lekker simpel maar door het vestje net even iets leuker.

Het vestje kocht in 2012 al voor een begrafenis van een oom. Het was op dat moment bloedheet (zeker boven de 30 graden) en we moesten van Overijssel naar Rotterdam rijden voor de begrafenis. Omdat ik wel iets netjes wilde, niet te zwart, koos ik destijds een donker blauw jurkje met kanten onderrandje en korte mouwtjes. Daaroverheen deed ik dit witte vestje zodat het iets bedekter zou zijn en dus wel netjes. Ondanks dat ik hem dus al zolang heb, blijft hij mooi en ook nog steeds wit! Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik hem ook niet heel vaak draag, misschien juist wel omdat ik het ooit kocht voor een begrafenis. Geeft zo’n kledingstuk toch een heel andere emotie gelijk. Maar voor deze outfit vond ik hem juist gepast en prettig om te dragen. Maar met een jurkje zou ik hem niet kunnen dragen omdat dit te veel emoties oproept.

Heb jij dat ook met bepaalde kleding? Of is dit misschien iets heel geks?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Outfit | Gehaakt vestje

 1. Het staat je heel mooi
  Je zou dit ook op een blouse kunnen aandoen….
  Leuke foto’s.
  Wat een prachtig weer……

  Een fijne dag ‍♀️

  1. Wat lief, dankjewel voor de complimentjes!
   Je kunt het vestje echt eindeloos combineren, heel erg fijn!

Comments are closed.