Outfit | Feestdagen look – simpel

feestdagen look simpel

Hoog tijd om eens een feestdagen look te delen. Misschien weet je al wat je aan gaat doen tijdens de komende feestdagen, misschien ook niet. Ik deel dit keer een simpele look waarbij ik meerdere items combineer in plaats van gebruik te maken van de ‘standaard’ items. Als dit geen feestelijk tintje heeft..

Je hebt als je mijn blog al langer volgt, het jasje wat ik bij deze look draagt al eens voorbij zien komen in een andere setting. Dat klopt! Dit jasje is namelijk van Opposuits waarbij een rokje hoort. Maar je kunt dit jasje ook prima combineren met andere items als je niet zo van rokjes houdt bijvoorbeeld.

Feestdagen look

feestdagen look simpel
Wat ik hier draag:

Jasje: Opposuits
Broek: Primark
Shirt: Primark
Schoenen: Double V

Ik ging voor een spijkerbroek (want mevrouw altijd koud!) en een simpel shirt. De combi met het drukke jasje vind ik juist heel leuk geworden. Daarnaast combineer ik deze look met de heerlijke stevige maar ook stoere schoenen van Double V die ik ook al eens op mijn blog heb laten zien. Zo zie je maar dat wanneer je dezelfde items eens anders gebruikt je ook hele leuke combinaties krijgt.
feestdagen look simpel

Daarnaast is het je misschien opvallen dat ik eens make-up draag tijdens mijn foto’s. Dat klopt want met de feestdagen vind ik het altijd wel leuk om net even wat extra aandacht te schenken aan mijn uiterlijk. Zo heb ik gekozen voor een donker rode lipstick, mascara en oogpotlood. Verder houd ik mijn haren graag los en is het hier op de foto gestyled. (misschien de volgende keer wel krullen?)

Trouwens nog een leuk feitje. Tijdens het maken van het andere artikel (waarbij ik voor het eerst dit pakje van Opposuits liet zien) schreef ik nog dat het jasje niet dicht kon. Inmiddels kan zoals je ziet het jasje makkelijk dicht. Het is nog steeds maat 36 die als een maat 34 valt. Het wordt door hun op de website ook aangeraden om een maat groter te nemen dan dat je zelf hebt. Anyway, dat vond ik wel grappig om even te delen met jullie.

Is deze look nog niet feestelijk genoeg voor jou, houd dan mijn blog de komende weken in de gaten want ik wil elke week een andere feestdagen look met je delen. Ga jij voor simpel met een broek en een leuke trui of blazer? Of wordt het toch een jurkje en ga je op chic?

Weet jij al wat je aan gaat doen deze feestdagen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | Feestdagen look – simpel

Comments are closed.