Outfit | Feestdagen look – het jurkje

het jurkje

Zoals ik eerder al aangaf komen er de komende tijd wat feestdagen look artikelen online en daar heb ik er dit keer weer één van. Dit keer koos is voor het jurkje met kan en lange mouwen. Voor iemand die het altijd koud heeft is dit dus wel heel erg fijn. Voor welke look ga jij tijdens de feestdagen?

Eerder liet ik al een outfit zien met een blazer of jasje (net hoe jij het noemt natuurlijk) maar nu is het tijd om het jurkje te gaan laten zien. Persoonlijk vind ik een zwart kanten jurkje echt heel goed passen bij de feestdagen. Voor mij is deze outfit net even iets specialer, want dit is de eerste keer na de begrafenis van mijn oma dat ik dit jurkje weer aan heb (of psychisch kan).

Het jurkje – Feestdagen look

het kanten jurkje
het jurkje, feestdagen look
Wat ik hier draag:

Jurkje: Ik kocht deze 5 jaar geleden (ja, 5 jaar geleden alweer!) bij Sans. Het is van het merk Vera Moda en er zijn elk jaar weer soort gelijke jurkjes te koop.

Als ik 5 jaar schrijf, kan ik het haast niet geloven. Al 5 jaar is mijn oma er niet meer en er gaat geen dag voorbij dat ze ter sprake komt of dat ik aan haar denk. Het lijkt nog altijd vorig jaar en langzaam aan begin ik haar nog meer te missen bij bepaalde dingen. Wat zou ik nog graag even haar goede wijze raad willen horen, willen weten hoe zij er over denkt of hoe ik volgens haar iets zou moeten aanpakken. De wereld is veranderd sinds haar dood, mensen zijn veranderd sinds haar dood, de situatie is veranderd sinds haar dood. Maar ik weet dat ze daar van boven naar ons kijkt en precies weet wat hier allemaal gaande is. Ze had op mijn verjaardag (ook de laatste keer dat ik haar heb gesproken voor haar dood) ons hiervoor al gewaarschuwd, destijds niet wetende wat ze precies bedoelde of wat het zou betekenen, maar alles is nu een stuk duidelijker.

Over de outfits voor de feestdagen


het jurkje
Anyway, ik dwaal weer een beetje af van het onderwerp, het ging natuurlijk over de outfit! Het zal je wel zijn opgevallen dat ik ineens make-up draag op mijn foto’s. Dat klopt want met de feestdagen vind ik het altijd wel leuk om net even wat extra aandacht te schenken aan mijn uiterlijk. Zo heb ik gekozen voor een donker rode lipstick, mascara en oogpotlood. Verder heb ik dit keer gekozen om mijn haren in te vlechten en hierdoor heb ik een lekkere volle bos met golfjes.

Is deze look nog niet feestelijk genoeg voor jou, houd dan mijn blog de komende weken in de gaten want ik wil elke week een andere feestdagen look met je delen. Ga jij voor simpel met een broek en een leuke trui of blazer? Of wordt het toch een jurkje en ga je op chic?

Weet jij al wat je aan gaat doen deze feestdagen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.