Outfit | Feestdagen look – De kerst trui

kerst trui

Its beginning to look a lot like Christmas, everywhere you goooo. Eerder deelde ik al een simpele feestdagen look, dit keer heb ik de kerst trui look voor je. Perfect voor die ene dag zonder verplichtingen en waarbij je eigenlijk zo min mogelijk wilt doen. Heb je al een (lelijke) kersttrui, of sla jij hem liever over?

Ik houd van warme truien die net even iets groter zijn dan ze zouden moeten zijn. Koop ze eigenlijk liever 1 of 2 maten groter zodat het echte comfy truien zijn. Hoe leuk is het om dit te kunnen combineren met het kerst thema. En dan ook nog met de Grinch!

De kerst trui – Feestdagen look

kerst trui
Wat ik hier draag:

Trui: Primark
Broek: Lidl
Ik draag trouwens geen schoenen maar gewone lekker warme cosy socks.

Ik ben dol op deze trui, hij is zo lekker warm en zit zo comfortabel dat ik hem het liefst het hele jaar door zou willen dragen. Daarnaast koos ik voor een simpele zwarte broek die bijna net zo comfortabel zit als de trui. Heerlijk zo’n outfit voor een dagje Netflix films of series of voor een thuisblijf dag.
feestdagen look, kerst trui,

Het zal je wel zijn opgevallen dat ik ineens make-up draag op mijn foto’s. Dat klopt want met de feestdagen vind ik het altijd wel leuk om net even wat extra aandacht te schenken aan mijn uiterlijk. Zo heb ik gekozen voor een donker rode lipstick, mascara en oogpotlood. Verder heb ik dit keer gekozen om mijn haren in te vlechten en hierdoor heb ik een lekkere volle bos met golfjes.

Is deze look nog niet feestelijk genoeg voor jou, dan heb ik nog andere feestdagen looks voor je die ik eerder al deelde maar houd mijn blog in de gaten want ik ga nog meer delen! Ga jij voor simpel met een broek en een leuke trui of blazer? Of wordt het toch een jurkje en ga je op chic?

Weet jij al wat je aan gaat doen deze feestdagen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.