Outfit | Een zwarte tuinbroek!

een zwarte tuinbroek

Wie had het ooit gedacht, Carolien in een tuinbroek. Het was geloof ik in groep 6 of 7 dat ik had gezworen nooit meer in mijn leven een tuinbroek aan te trekken toen ik daar onwijs mee gepest was. En weet je, pesters, jullie kunnen mij wat! Ik draag namelijk met heel veel liefde deze onwijs fijn zittende zwarte tuinbroek en je raad nooit waar ik hem gekocht heb!

De afgelopen weken besef ik mij steeds vaker dat ik een heleboel niet doe of wil doen omdat ik bang ben wat anderen van mij vinden. Iets wat ik helaas heb ‘over gehouden’ aan het hele pest verleden. Maar nu had ik even heel erg schijt aan iedereen en was het liefde op het eerste gezicht. Ik en een tuinbroek, wie had dat ooit nog kunnen geloven?

Een zwarte tuinbroek!

En ik ben er eigenlijk zo blij mee, dat ik mij eens niet laat meeslepen wat anderen van mij zouden kunnen vinden. Lekker boeiend, het gaat er toch om dat ik mij prettig voel? Dat ik mij fijn voel in de kleding die ik draag en dat ik blij ben met wie ik ben op dit moment? Right?

Anyway, ik liep een tijdje geleden door de Lidl in Goor, want daar kom ik inmiddels wekelijks. En daar lag dit, een zwarte tuinbroek voor maar €4,99 serieus mensen, maar €4,99!!! Het was liefde op het eerste gezicht al begon ik natuurlijk meteen te twijfelen of dit mij wel zou staan of ik niet te dik zou zijn voor een tuinbroek. Maar ik kocht hem (oke, met een klein zetje van mijn moeder want anders had ik hem waarschijnlijk gewoon laten liggen).

Wat ik hier draag?
Tuinbroek: Lidl
T-shirt: Primark
Schoenen: Scapino
Sokken: Lidl Frankrijk

Dus pesters, dit keer heb ik jullie niet laten winnen, ik trok iets aan waarvan ik had gezworen het nooit meer aan te raken. Ik deed iets omdat ik het leuk vind, niet omdat ik wil dat anderen mij mooi vinden of leuk vinden. Niet omdat ik wil dat jij je mening deelt over hoe ik eruit zie. Voor de een is de basisschool tijd de mooiste tijd van hun leven, iets wat ze in positieve zin altijd bij blijft. Voor mij is de basisschool tijd een hel waarmee ik elke dag nog meer geconfronteerd wordt, waar ik mijn zelfvertrouwen verloor die ik nog steeds probeer op te bouwen.

En weet je, ik ben het heel even de baas. En dat voelt heerlijk!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Outfit | Een zwarte tuinbroek!

  1. Het staat jou zo mooi
    Inderdaad lekker aandoen wat jij wilt wat anderen zeggen interesseert niets.

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.