Outfit | Een wijnrode comfy set

Ik deel al een tijdje de outfits die ik van Femme Luxe ontvang. Omdat ik de outfits ook graag los aan jullie laat zien schrijf ik deze artikelen. Dit keer een wijnrode comfy set, die ik eerder deelde in de femme luxe artikelen! Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik af en toe leuke pakketjes van Femme Luxe binnen krijg. Daar heb ik ook al een uitgebreid over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Een wijnrode comfy set

Als eerste een kleine disclaimer. Op de foto lijkt de set veel roder dan hij in werkelijkheid is, dit komt door de lichtval in de kamer!
De laatste maanden kies ik vaker items buiten mijn comfortzone, en daar is deze wijnrode kleur er ook zeker 1 van! Het setje vond ik zo tof op de foto, dat ik besloot om toch maar de wijnrode kleur te kiezen. Toen hij eenmaal binnen was, was ik op slag verliefd! Niet alleen op het setje zelf maar ook zeker op de kleur. De kleur is echt prachtig en het setje net zo! Het is een onwijs zacht stofje, wel dunner dan ik had gedacht, maar daardoor perfect voor de lente en zomer. Het is een broek met elastieke band (hierdoor zit hij altijd goed!) en een truitje met lange mouwen (en ja, echt lang genoeg voor mijn lange armen!). Ondanks dat het een dun stofje is, schijnt hij niet door wat ik erg belangrijk vind. Ik vind dit wel echt typisch zo’n outfit voor een dagje thuis waarbij je echt nergens zin in hebt. Heerlijk comfortabel maar ziet er wel leuk uit, dus niet erg als dan ineens de pakketbezorger voor de deur staat.
Ik ben echt onwijs blij met dit setje en weet zeker dat dit één van mijn favoriete setjes wordt in de lente en zomer. Al eerder deelde ik comfy sets van Femme luxe, maar dat waren vooral setjes voor de winter/herfst. Deze daarentegen is veel dunner en dus ideaal als het warmer wordt. Je zou het zelfs als pyjama kunnen dragen, maar ik ga echt voor een comfy setje voor thuis!

Wat ik hier draag op de foto:
Comfy set: Femme luxe

Draag jij ook wel eens een comfy set thuis?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.