Outfit | Een warme sweater!

warme sweater

Je kunt niet genoeg warme sweaters in je kast hebben liggen. Ik houd van variëren, dus ik ging maar eens helemaal uit mijn comfort zone. De winter laat op zich wachten, of is misschien helemaal niet meer van plan te komen. Toch is een warme sweater niet perse alleen voor de winter, ook zeker in de lente en herfst draag ik graag iets warms.

Ik ben altijd op zoek naar leuke items waarmee ik mijn kledingkast kan aanvullen. Bij Protest vond ik onder andere deze gave sweater. Maar dat is niet het enige wat ik kocht bij de webshop van Protest! Maar daar later meer over, eerst de outfit die ik dit keer uitkoos.

Deze warme sweater

Je hebt mensen die het altijd warm hebben, maar ook mensen die het altijd koud hebben, zoals ik! Warme kleding is dan echt noodzakelijk en daar hoort een warme sweater natuurlijk bij. Wat deze sweater zo bijzonder en fijn maakt is de stof en het patroon. Het is namelijk een fleece gevoerde trui die daardoor erg warm is en perfect voor de koude dagen. Daarnaast heeft hij 2 zakken zodat je ook je handen warm kunt houden.
protest
warme sweater

Wat ik hier draag:
Trui – Protest, de wintercollectie van 2019
Broek – Lidl, een high waisted skinny jeans
Laarsjes – Primark
Sokken – Primark

Wat ik nog meer kocht?

Een aantal weken geleden shopte ik een aantal hele toffe items bij de webshop van Protest. Ze hebben een groot assortiment, voornamelijk wintersport kleding op dit moment maar de nieuwe zomer collectie komt al snel uit! Maar wat kocht ik in de sale?

  • Deze warme sweater die je hier in het outfit artikel ziet.
  • Een jurkje
  • Bikini
  • 2 paar sokken

Het jurkje en de bikini neem ik natuurlijk mee tijdens de vakantie in mei. Het zal dan ook niet heel lang duren of je kan een outfit met het jurkje verwachten.

Heb jij het ook altijd koud of ben jij meer een warmbloedig?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Outfit | Een warme sweater!

Comments are closed.