Outfit | Een simpele zomerse blouse

Als het aan mij ligt, mag het warme weer tot november duren. Ik functioneer een stuk beter bij temperaturen rond of boven de 20 graden! Maar omdat het leven op dit moment er anders uit ziet als we gewend zijn, draag ik ook liever praktische en comfortabele kleding. Daarom ging ik dit meer voor een simpele zomerse blouse.

Zoals ik hierboven al schreef, ik draag nu graag praktische en comfortabele kleding die er dan het liefst ook een klein beetje leuk uit ziet. Na een blik in mijn net opgeruimde en gesorteerde kledingkast, was deze outfit al snel gekozen!

Zomerse blouse!

Dat de zomer in aantocht is, dat is niemand ontgaan! We hebben al redelijk wat mooie dagen achter de rug en er komen er vast nog veel meer aan. Een simpele zomerse blouse is de ideale outfit als je het mij vraagt! Is het toch wat kouder, dan doe je er een vestje of jasje over en zo kun je deze outfit ook dragen als het kouder is dan verwacht! Maar voor nu, hoe draag ik deze outfit als het wel ‘warm’ genoeg is?

Wat ik hier draag:
Blouse: Primark
Broek: Lidl shop
Schoenen: Adidas canvas
Sokjes: Primark
Zonnebril: Primark
Horloge: Garmin

Hallo zomerse kledingkast!

Het was de afgelopen weken al hoog tijd om de zomer kleding naar voren te halen. Had ik in de winter (toen ik deze kast kocht voor mijn kleding) alle zomer kleding in 1 lade gepropt, was het nu echt tijd om alles eens uit te zoeken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik maakte uiteindelijk 2 overzichtelijke lades. Een lade met broeken, rokjes en jumpsuits, de andere lade met truitjes. Vorig jaar had ik de jurkjes al in een andere kast gelegd en die blijven daar voorlopig liggen. Dan kom ik ook gelijk tot de conclusie dat ik eigenlijk nog een 3 lades kast nodig heb om al mijn kleding in op te bergen. Vooral de winterkleding en vesten nemen veel ruimte in waardoor ik al 2 lades met wintertruien kwijt ben (en daar zitten dan amper 10 truien in). Voor nu doe ik het er mee, omdat ik ook niet weet hoe alles financieel gaat lopen. Daarbij kan ik nu toch niet naar Ikea om dezelfde kast te kopen, want dan wil ik wel dezelfde bijpassende kast hebben. Voor nu heb ik in ieder geval een hele fijne kledingkast waar ik in 1 oogopslag kan zien wat er in een lade ligt.

Wat is jou favoriete outfit voor deze zomer?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Een simpele zomerse blouse

  1. Blouzen shop ik daar nooit omdat die gemaakt zijn van synthetische stoffen zoals nylon
    Omdat als men zweet de kleding geen vocht opneemt.

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.