Outfit | Een perfect zomers jurkje!

zomers jurkje

Ik draag niet zo heel vaak een jurkje maar als ik er dan eentje draag dan wil ik wel graag dat hij super comfortabel zit en er ook nog eens enigszins leuk uit ziet. Je raad nooit waar ik dit jurkje heb gekocht en daarom extra leuk om deze outfit met jullie te delen!

De keren dat ik in de Action loop, loop ik eigenlijk nooit langs de kleding. Maar toen dit jurkje ineens een weekaanbieding was en ik er dan ineens wel mee geconfronteerd wordt, werd ik even heel erg blij. Dit jurkje heeft een super fijne stof, is redelijk dun (maar niet mega doorschijnend zoals je op de foto’s kunt zien!) en echt perfect voor de warme zomer dagen.

Perfect zomers jurkje
zomers jurkje

Het jurkje heeft geen bandjes of mouwtjes en voor de net iets frissere dagen (alles onder de 30 graden) draag ik graag een vestje. Dit witte gehaakte vestje van Primark past perfect bij het donkere jurkje van Action. Het jurkje heeft een gevlekt patroon van een zwarte onderlaag met licht grijze vlekjes. In de taille en de rand van de bovenkant van het jurkje heeft het een elastiek maar verder zit het vooral lekker los. Naast de ‘kleding’ draag ik mijn nieuwe sandaaltjes die ik kocht bij Van Haren voor €9,99euro en ze lopen echt heerlijk! De choker geeft het geheel net even een iets stoerdere look en mijn zonnebril beschermt mijn ogen voor de felle zon.

Wat ik hier draag:
Jurkje: Action
Vestje: Primark
Sandalen: Graceland
Zonnebril: Primark
Choker: chokerketting.nl

Wat draag jij graag op de warme zomer dagen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Een perfect zomers jurkje!

Comments are closed.