Outfit | Een brons jurkje voor oud&nieuw

Een tijdje geleden deelde ik al dat ik ook een webshop heb hier op mijn blog! Een online cadeauwinkeltje met onder andere een aantal kledingitems. Zo ook dit brons jurkje voor de oud&nieuw! Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mij al langer volgt weet dat ik ook een webshop heb met edelstenen. En dat ik een tijdje geleden Natural Blooming helemaal losgekoppeld en richt ik mij daar enkel op edelstenen. Op LiefsCarolien (waar je nu op leest), heb ik alle andere items. Zoals stationery, oliën, sieraden en kleding.

Een brons jurkje

Dit jurkje in een prachtige donker bronze kleur is echt het perfecte jurkje voor Oud&nieuw. Het is een wikkeljurk die voor mij (ik ben 1.79cm) ongeveer op mijn enkels valt. Ben je iets korter dan valt hij dus nog langer! Het heeft op verschillende punten een aantal drukknoopjes en je kunt er zelf voor kiezen om die te gebruiken. Ik draag op de foto een maatje L wat voor mij eigenlijk veel te groot is (ik draag normaal een S).

Wat ik hier draag op de foto:
Jurkje: mijn eigen webshop
Legging: Hema

Heb jij al een kijkje genomen in de webshop?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.