Outfit | Een body en vest combineren

Het lekkere weer van de afgelopen weken zorgt er wel voor dat ik nog meer zin krijg om outfit foto’s te maken! Samen met mama ging ik naar Duitsland en dat was het uitgelezen moment om gelijk even foto’s te maken.

Voor deze outfit ging ik voor een body. Deze body combineer ik met een vestje en een spijkerbroek. Het zonnige weer zorgt er ook voor dat ik even niet weet wat ik aan moet trekken in de ochtend. Omdat het in de ochtend nog behoorlijk koud is (zegt iemand die het eigenlijk altijd koud heeft!) en in de middag je het te warm hebt in die trui. Dus ik ging voor een vestje.

Een body en vest combineren

Voor deze outfit ging ik voor een grijs vestje met fleece voering aan de binnenkant. De body liet ik al eerder zien bij de shoplog van Femme Luxe. De spijkerbroek is één van mijn favorieten van de Lidl.

Wat ik hier draag:
Broek: Lidl
Body: Femme luxe
Vestje: Kringloop
Zonnebril: Primark
Schoenen: Adidas

De body heeft een fijn stofje en heeft een string onderkant. Dat vind ik persoonlijk minder fijn, maar je hoeft hem niet dicht te doen. Wel is hij hoog uitgesneden waardoor je een high waisted broek of legging aan moet om het niet te zien.

Draag jij wel eens een body?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.