Outfit | Een bezoekje aan een bunker

outfit vakantie

Alweer een paar weken (midden mei) geleden dat ik op vakantie was in Frankrijk. Het uitgelezen moment om ook gelijk outfit foto’s te maken natuurlijk! Nu had ik niet perse de intentie om voor deze outfit foto’s te maken, maar toen wij hier liepen vond ik het wel tijd voor een foto (voor het geval ik weer allemaal foto’s heb van anderen, maar zelf niet op de foto sta!). Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Een tijdje geleden kon je op mijn blog lezen dat ik op vakantie was naar Frankrijk. Het was heerlijk weer en ik heb de hele week doorgebracht op/aan het strand. Zo zijn we ook een dagje naar Battery Todt geweest. In deze bunker vind je heel veel informatie, ook in het Nederlands! En daar stonden ook verschillende items die in de omgeving hebben gestaan.

Een bezoekje aan een bunker..

Ik droeg die dag een vest met daarbij een zwarte spijkerbroek. Achteraf gezien veel te warm, want het zonnetje deed goed zijn best die dag dus ik was behoorlijk aan het zweten, maar hé ik had het wel naar mijn zin!

outfit vakantie


Wat ik hier draag op de foto:

Blousje = Primark (maar heb ik al jaren!)
Vest = Protest
Sokken = Primark
Broek = Lidl
Schoenen = Adidas
Zonnebril = Primark

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.