Outfit | Echt een kringloop koopje!

kringloop jurkje

Soms kom je iets tegen bij de kringloop wat je echt niet kunt laten liggen. Dit gave jurkje met een heel smal gevlochten touwtje is wel echt een koopje. Ik nam hem uiteraard mee op vakantie en maakte bij het water een aantal toffe foto’s. Hoe ik het jurkje combineer?

Het leuke aan dit jurkje is dat het net even een iets dikkere stof heeft als dat jurkjes normaal hebben. Het is dan ook zeker niet doorschijnend en kan ook zeker voor de iets koudere dagen gedragen worden. Het heel smalle gevlochten touwtje maakt het geheel net even iets speelser.

Echt een kringloop koopje!

Het jurkje kocht ik een aantal maanden geleden voor maar 3euro bij de kringloop. Het prijskaartje zat er nog aan dus ik kon hem echt niet laten liggen. Nieuw was het jurkje 24,99euro en dan is 3 euro toch wel echt een kringloop koopje. Het gebeurd niet vaak dat ik een kledingstuk bij de kringloop vind dat er nog zo mooi uit ziet. Soms heb je gewoon geluk en vind je dit soort toffe items!
strand jurkje normandie

Het witte jurkje met donker blauwe strepen en driekwart mouwen is echt geschikt voor de warme en koude dagen. Het heeft een gesloten hals maar valt wel boven de knie, maar het is geen heel kort jurkje. Dit jurkje combineer ik graag met een zwarte panty en mijn zwarte Adidas superstar schoenen.

Jurkje: gekocht bij de kringloop, oorspronkelijk van Only true n blue
Panty: Hema
Schoenen: Adidas superstar
Zonnebril: Primark

Over dit strand

Het maken van deze foto’s deed ik bij Juno Beach, bij het plaatsje Saint Aubin Sur Mer, waar wij op de camping stonden. Dit jaar wat luxe want we gingen in een stacaravan en niet met onze eigen vouwwagen. Zo fijn!

Juno Beach staat bekend door de grote landing tijdens de Tweede Wereldoorlog. De kust langs Normandië heeft 5 stranden, namelijk Utah – Omaha – Gold – Juno – Sword die allemaal een hele belangrijke rol hebben gespeeld in de bevrijding van Europa. Op 6 juni 1944 landden hier duizenden soldaten (Amerikanen, Canadezen en Britten), wat voor de Duitsers als een complete verrassing kwam. Omdat het dit jaar precies 75 jaar geleden is, staat in Normandië alles in het teken van de 75 jaar D-Day en ook langs het strand vind je veel informatie, monumenten en andere interessante weetjes over hoe het er hier 75 jaar geleden uit zag. Op het strand bij Saint Aubin Sur Mer is niet heel veel meer te zien, maar het strand is er wel heerlijk rustig en schoon. Prima voor een dagje genieten op het strand.

Kom jij wel eens bij de kringloop? En koop je daar ook wel eens kleding?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.