Outfit | Do something good for yourself

do something good for yourself

In deze bizarre tijd is het lastig om positief te blijven en om ook positieve dingen te zien. Do something good for yourself, een outfit die mij de hele dag helpt herinneren om iets goeds te doen voor mezelf. Juist in deze moeilijke tijd is het lief zijn voor jezelf en jezelf iets gunnen heel belangrijk.

Het feit dat we niet alles kunnen doen wat we zouden willen, gezellig een drankje doen met vriendinnen en vrienden of een dagje weg bijvoorbeeld. Dit soort dingen kunnen erg moeilijk zijn en zeker wanneer je geen zekerheid hebt wanneer dat ook weer zou kunnen. Op dit moment zijn de regels tot 28 april van kracht, maar dat zal hoog waarschijnlijk nog veel langer gaan duren.

Wanneer je niet alles kunt wat je wilt

do something good for yourself
Het mooie weer maakt het thuis moeten blijven extra moeilijk. Een voordeel is wel weer dat wij een tuin hebben waar we prima kunnen zitten en kunnen genieten van het mooie weer. Daarnaast brengt het thuis zitten ook voordelen met zich mee. Ik houd bijvoorbeeld meer tijd over om bezig te zijn met de blog of met de moestuin. Zo leek het mij bijvoorbeeld leuk om weer een aantal keren mijn outfits te gaan delen, want ook als ik thuis moet zitten wil ik een comfortabele en fijne outfit aan hebben. Misschien dan juist nog wel meer als anders!

Door nu alvast ideetjes op te doen, mijn kledingkasten eens flink te sorteren kom ik op allemaal nieuwe ideeën. Omdat niemand een kleding item maar 1 keer draagt en dan weg doet, komen er items voorbij die je misschien al eens in een andere setting hebt gezien. Juist dit maakt het realistischer. Daarnaast probeer ik mijn kleding op een minimalistische manier te gaan gebruiken. Door met 1 item minimaal 3 outfits te maken, hoef ik uiteindelijk minder nieuwe kleding aan te schaffen, terwijl ik wel de iedere keer iets anders draag. Wat deze bizarre tijd allemaal wel niet met zich mee brengt!

Do something good for yourself outfit!

Voor deze outfit heb ik gekozen voor een dun zwart shirt met de tekst Do something good for yourself. Dit shirt combineer ik met een lichte spijkerbroek van Lidl met een hoge taille. Deze zit echt heerlijk en is prima met alles te combineren. Omdat het windje af en toe wel fris is heb ik ervoor gekozen om deze outfit te combineren met een vest in een aubergine kleur. En verder heb ik gekozen voor mijn nieuwe sneakers van de webshop Van Haren. De cognac kleurige sneakers lopen heerlijk en kunnen eindeloos gecombineerd worden.
outfit

Wat ik hier draag:
Schoenen: Van Haren
Broek: Lidl shop
Shirt: KIK duitsland
Vest: Primark
Horloge: Garmin

Op welke manier probeer jij op dit moment te genieten?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | Do something good for yourself

Comments are closed.