Outfit | De roze winterjas met witte kraag!

roze winterjas met witte kraag

Het begint al langzaamaan steeds kouder te worden dus de zoektocht naar een winterjas is begonnen. Een tijdje geleden liet ik al een hele mooie tussenjas zien, maar voor de winter wilde ik graag een jas die net iets langer zou zijn en heerlijk warm is met een binnen vacht. Die vond ik in deze roze winterjas met witte kraag. Roze is nou niet een kleur dat ik snel kies, maar waarom ik toch deze jas uitzocht vertel ik je graag in dit artikel.

De afgelopen jaren had ik winterjassen van de Primark (deze zal ik nog steeds gebruiken naar mijn werk!) maar ik wilde toch ook iets netjes en daar mocht ik best wat meer voor betalen. Ik vond deze roze winterjas met witte kraag op de website van Onlinewinterjas waar ze een breed aanbod hebben van verschillende jassen voor redelijk betaalbare prijzen.

Roze winterjas
roze winterjas met witte kraag

Heel eerlijk had ik niet gedacht ooit een roze jas te kopen, maar ik was op slag verliefd toen ik de foto’s van deze jas zag. Bij de andere kleuren voelde ik dat niet zo, dus was de keuze best snel gemaakt. Het werd deze roze winterjas met witte kraag die nu €99,99 is bij de webshop die ik al eerder noemde. Niet eens zo gek duur voor een winterjas (de afgelopen weken heb ik nogal wat onderzoek gedaan naar betaalbare winterjassen!).

Wat ik hier draag:
Jeans: Primark
Jas: Onlinewinterjas
Schoenen: Primark
onlinewinterjas

roze winterjas met witte kraag

De winterjas die je beschermt tegen de kou

De foto’s van de jas maakte ik tijdens mijn vakantie in Saarburg. Het was al redelijk fris (graadje of 12 op de dag van deze foto’s) en qua wind kon ik de winterjas prima aan. De binnenkant van de jas heeft een heerlijke zachte fleece laag waardoor hij extra warm is. De onderkant van de mouwen zit een elastiek in zodat de wind er minder makkelijk in kan komen. De grote capuchon en de (nep bont) witte kraag bieden meer dan genoeg bescherming tegen regen of sneeuw. Je Ik kan mijn hoofd bijna helemaal verbergen in de capuchon! Heerlijk!
De jas kocht ik in maat L (normaal heb ik met winterjassen ook altijd maat L), maar qua truitjes heb ik altijd een S of M. Op de website staat een goede maat wijzer die je helpt bij het kiezen van de juiste maat. Ideaal, want zo koop je dus geen maat te klein of te groot.
Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze roze winterjas, je gaat hem vast nog vaker voorbij zien komen de komende maanden!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | De roze winterjas met witte kraag!

Comments are closed.