Outfit | De lente in met een wit overhemd!

ledub overhemd

De lente komt eraan! De eerste bloemetjes staan al te schitteren langs de weg en de lentekriebels zijn ook volop aanwezig. De lente in met een wit overhemd, dat is wat Dennis gaat doen. Hij laat jullie vandaag weer zijn outfit zien.

Dennis komt regelmatig voorbij op mijn blog. Hij vind het leuk om outfits te laten zien en zijn liefde voor overhemden schuift hij niet onder stoelen of banken. Hij ontving een super mooi overhemd van Ledub, die perfect is voor de lente.

Een wit overhemd voor de lente

Er gaat bijna geen dag voorbij of mijn broertje Dennis draagt wel een overhemd, het is dat het nu met zijn werk niet meer lukt, maar anders! Zijn kast zit ook al behoorlijk vol met allerlei verschillende kleuren en merken overhemden. Dit keer mocht hij er van HemdvoorHem weer eentje uitzoeken. Hij koos voor een overhemd van het merk Ledub die hele gave overhemden heeft.

Het overhemd heeft een hele fijne stof en is zo goed als strijkvrij, ideaal als je niet van strijken houdt! Daarbij kan je hem ook makkelijk combineren met een nette broek, of zoals Dennis het doet een stoere broek van Jack&Jones. Zeker met de lente in het vooruitzicht zal dit pareltje vaak gedragen worden.
ledub overhemd

Wat hij hier draagt:
Overhemd: Ledub
Broek: Jack&Jones
Schoenen: Adidas
Smartwatch: Samsung gear S3 frontier

Wat hij vind van dit overhemd van Ledub?


Hij zit fijn en comfortabel, ik heb ruimte genoeg om mijn armen te bewegen, maar is ook weer niet te groot. De stof is niet te dik maar ook zeker niet dun en vind ik ideaal voor de lente die eraan komt. Het is makkelijk te combineren met een trui, sweater of jasje. Doordat het overhemd een witte kleur heeft is hij ook makkelijk te combineren met andere kleuren en stoffen. Ik zeg, echt een heerlijk overhemd (Dennis zijn woorden!).

Kijk jij ook uit naar de lente dagen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.