Outfit | De laatste zomerse dagen van 2020?

laatste zomerse dagen

Hebben we zojuist de laatste zomerse dagen van 2020 gehad? Grote kans van wel en daarmee kunnen zo langzaam maar zeker de zomerkleding achter in de kast. Het zal dan waarschijnlijk ook de laatste zomerse outfit worden die ik dit jaar laat zien. Maar het is wel een hele mooie!

Het enige outfitje wat ik tijdens mijn vakantie in Frankrijk heb gefotografeerd. Dit was op de dinsdag bij de Sluizen van de Rijn in Frankrijk. Al sinds klein meisje gingen we regelmatig naar IJmuiden om bij de sluizen te kijken naar boten en vervolgens een paar uur op het strand door te brengen. Dat er een sluis was dicht bij de camping vond ik dan ook zeker een bezoekje waard.

Een mooi jurkje van Protest

Maar goed, even terug naar de outfit natuurlijk. In Frankrijk was het rond de 28 graden toen wij daar waren en dat vond ik een heerlijke temperatuur. Niet overdreven warm en ook zeker niet te koud voor een jurkje. Iedereen die mij kent weet dat ik het snel koud heb.
protest jurkje laatste zomerse dagen

Wat ik hier draag:
Jurkje = Protest
Schoenen = Adidas
Zonnebril = Primark
Tasje = Primark

Dit jurkje is van de huidige zomer collectie van Protest en vind ik zelf heel erg fijn. Aan de voorkant van de jurk zitten knopen en verder heeft het nog een touwtje die je om je middel kan knoppen. Het stofje vind ik heerlijk en is niet te dun (en dus niet doorschijnend!) en plakt niet tijdens de warme dagen. Je kunt het niet echt zien op de foto’s maar het is een zwart jurkje met witte kleine bloemetjes. Het heeft kleine mouwtjes die wat los vallen waardoor het een heel schattig effect geeft. Ja voor mij echt een topper!

Laatste zomerse dagen


Afgelopen week hebben we waarschijnlijk de laatste zomerse dagen gehad van 2020. Balen, want nu is het tijd om de zomerkleding op te bergen. Aan de ene kant vind ik het heerlijk dat de herfst in aantocht is, dat betekend lekker vaak warme chocolademelk met een plaid en netflix op de bank. Maar aan de andere kant moeten we ons ook dikker aankleden en komen de jassen weer tevoorschijn. Mixed feelings zeg maar!

Ik heb dit jurkje overigens zelf gekocht, mochten daar vragen over komen. Het is een maat M maar had eigenlijk wel een Sje gemogen. Hij valt erg los wat ik zelf wel heel prettig vind als het warm is.

Denk jij dat de zomer nu echt voorbij is?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.