Outfit | Dagje Dierentuin!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk zijn we dan naar de dierentuin geweest. Ik heb mijn moeder voor moederdag een dagje dierentuin cadeau gedaan en er kwam steeds iets tussen. Maar op 22 juni zijn we dan eindelijk samen weg geweest en daar heb ik gelijk even mijn outfit gefotografeerd! Benieuwd wat ik aan heb?

Er kwam steeds iets tussen waardoor het niet lukte om eerder het dagje dierentuin te plannen. Eerst was het weer niet heel tof (lees; alleen maar regen), daarna werd ik heel ziek (Lees; ik denk dat ik corona had) en heb ik 8 dagen echt alleen maar op bed gelegen en was ik in totaal 15 dagen goed ziek! Gelukkig ging het daarna een stuk beter en hebben we gelijk het dagje weg gepland, op een hele zonnige en warme dag!

Dagje dierentuin werd Wildlands!

Het was 22 juni echt een prachtige dag, misschien wel iets te warm maar we hadden het zo gezellig samen! We waren er om kwart over 10 en hebben eerst Nortica doorlopen. Daar kwamen we bij het restaurant gedeelte en omdat het inmiddels al half 12 was (geen idee hoe het komt dat de tijd zo snel ging!) hebben we lekker kibbeling gehaald. En een ijskoud drankje, dat was ook wel nodig want de zon brandde behoorlijk. Nadat we hadden gegeten besloten we om de savanne op te gaan, om vervolgens via de vlindertuin naar de kas te gaan. Daar gingen we voor een boottochtje.
Het was best benauwd, dus besloten we om daarna naar de savanne terug te gaan en met de truck een ritje te maken.
We hadden allebei wel zin in iets zouts omdat het zo onwijs warm was, dus haalde mijn moeder een hamburger en ging ik voor kip nuggets, met beide een koffie. Als laatste sloten we de dag af met de attractie bij het begin van Nortica, waarbij je een 3d film ziet. Omdat het park om 17uur ging sluiten, besloten we rond half 5 om terug naar de auto te gaan en richting huis te vertrekken. Het was eigenlijk de bedoeling om nog uit eten te gaan maar omdat we nog geen trek hadden en niet wilde wachten, besloten we om terug naar huis te rijden. Voor we thuis kwamen gingen we nog even langs de supermarkt en hebben we een heerlijke salade gehaald die we toen we thuis waren hebben opgegeten.


Wat ik hier draag:
Blouseje: Bestelde ik bij een groothandel
Broek: Lidl
Schoenen: Adidas
Sokken: Primark
Zonnebril: Primark

Draag jij ook graag een blouseje als het warm is?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.