Outfit | Dagje dierentuin en naastgelegen bos

dagje dierentuin

Tijdje terug bracht ik een bezoekje aan de Apenheul in Apeldoorn en uiteraard kon ik het niet laten om mijn outfit daarvan vast te leggen. Naast de dierentuin bezochten we ook het park Berg en Bos waar ik de foto’s maakte die je in dit artikel gaat zien. Ga jij wel eens naar de Apenheul?

Zon 2 jaar geleden was ik ook al met mijn moeder naar de Apenheul geweest en dit jaar gaf ik het als verjaardagscadeautje. Een dagje weg, even ontspannen en er samen op uit. Deze dierentuin is niet echt heel groot en met zo’n 2,5 uur hadden we het park al 2 keer helemaal doorgelopen. Veel dieren hadden geen zin om iets te doen en waren erg rustig. Daarom besloten we om na ons bezoek aan de dierentuin eens een rondje te lopen in het park ernaast.

Outfit met een bijzonder tintje
dagje dierentuin

Voor deze outfit koos ik voor een crop trui die al een jaar in de kast ligt te wachten tot ik hem eens ging dragen. Eerlijk gezegd had ik tot nu toe niet een broek die hoog genoeg was om deze trui mee te combineren en omdat ik nogal onzeker ben over mijn buik bleef hij lekker in de kast liggen. Maar tot ik de high waisted broek van Lidl vond een aantal maanden geleden. De trui komt precies op de rand van de broek en daardoor de perfecte combinatie!

Wat ik hier draag:
Jeans : Lidl
Crop trui : H&M
Schoenen : Adidas campus
Sokken : Primark
outfit met een bijzonder tintje

Dierentuin en bos


De Apenheul ligt midden in een prachtig natuurgebied waar je prachtige wandelingen kunt maken. Daar komt binnenkort nog een apart artikel over want dit is echt een aanrader!
De combinatie van een dagje dierentuin en bos om een wandeling in te maken, maakte deze dag perfect. Ultiem ontspannen en genieten van de rust (want in de uur dat we hier rond liepen kwamen we maar 1x een echtpaar tegen). Soms heb je niet veel nodig om van het leven te kunnen genieten. Ik hoop de komende maanden meer van dit soort momenten te hebben, bijkomen van een hectische periode.

Wat doe jij om te ontspannen? Ga jij wel eens naar een dierentuin?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Outfit | Dagje dierentuin en naastgelegen bos

Comments are closed.