Outfit | Comfy vest!

Geef mij maar een comfy vest en ik draag hem tot hij uit elkaar valt! Dat is ook echt het geval met dit comfy vest die ik inmiddels in 2 kleuren heb. Hoe ik dit comfy vest het liefste combineer? Dat vertel ik je natuurlijk graag.

Deze koukleum vind het heerlijk om een vest te dragen en deze comfy vest van Femme Luxe is echt heerlijk voor iedereen die het ook snel koud heeft.

Vesten horen bij mijn basics!

Ik wind er geen doekjes om, ik heb het gewoon altijd koud. Manieren om zelf warm aan te kleden zijn er nog Bijvoorbeeld meerdere lagen of een dik vest. Dit comfy vest is zeker een item waardoor je iets minder kans hebt. Deze dik gebreide grijsblauwe vest kun je eindeloos combineren en ook op de koude zomeravonden is dit een heerlijk item om te dragen!

Voor dit artikel combineer ik hem met de volgende items:

  • Comfy vest van Femme Luxe
  • Broek van Lidl
  • Thermo legging onder mijn broek is van Hema
  • Truitje is van Primark

Het vest heeft prachtige ballon mouwen, valt heel lang namelijk tot op mijn knieën! En is daarnaast lekker warm omdat het gebreid is. Dit vest heb ik ook al in een beige kleur, die hebben jullie een tijd geleden ook op de blog kunnen zien!

Heb jij het ook snel koud?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.