Outfit | Comfortabele outfit in de zomer

comfortabele outfit in de zomer

Wat was het warm een week geleden en wat is het nu ook weer warm buiten! Het liefst blijf ik dan binnen want ik kan niet al te goed tegen die hitte, maar in de avond maak ik graag even een wandeling als het wat is afgekoeld. Ik ging voor een comfortabele outfit in de zomer en maakte een heerlijke wandeling in het bos en door de heide!

Nu het steeds een beetje beter gaat worden de wandelingen ook een stukje langer. Zo liep ik bijvoorbeeld dit keer (tijdens het spontaan maken van deze foto’s) 1,5uur door het bos en over de heide. Heerlijk vind ik dat! Een outfit die dan lekker zit vind ik erg belangrijk. Je zou zeggen dat het misschien veel te warm is om dit aan te trekken als het boven de 30 graden is, maar waarom dat niet zo is, vertel ik je graag!

Comfortabele outfit

Nu hebben jullie (als je mij langer volgt) kunnen lezen dat ik een paar weken geleden ben geopereerd en dat ik nu op mijn buik een aantal littekens heb. Heb je dit nog niet gelezen en ben je benieuwd wat er precies is gebeurd, kun je hier het verhaal terug lezen.
Om die reden draag ik nog altijd comfortabel zittende outfits die niet al te strak rond mijn buik zitten. Een high waisted spijkerbroek zit bijvoorbeeld echt niet lekker vanwege het litteken bij mijn navel die erg gevoelig is.
comfortabele outfit in de zomer comfortabele outfit

Wat ik hier draag:
Broek : Action
Shirt/top: KIK Duitsland
Schoenen: Adidas
Zonnebril: Primark
Sokken: Primark
In mijn hand houd ik mijn mobiele telefoon, een Samsung J5 die ik kocht via Rebuy. Het hoesje is van Smartphonehoesjes, waar je 3 pasjes in kunt doen en aan de voorkant heb je een rits waar je eventueel kleingeld in kwijt kunt.

Waarom ik koos voor deze outfit?

Eigenlijk is dat een heel simpel antwoord! De broek is mega dun, maar niet doorschijnend en het stofje is niet zwetend dus erg fijn als het warm is. Daarnaast heeft deze een elastieken band die niet al te strak is én niet pijnlijk bij mijn buik. Daarnaast is de top die ik draag lekker los en valt hij ook losjes waardoor ik geen irritaties krijg rond mijn buik. Ideaal! Maar naast deze voordelen vind ik het ook gewoon een hele leuke en fijne outfit. De top is wit met vrolijk gekleurde bloemetjes die het net even wat vrolijker maken.

De broek kocht ik vorig jaar bij de Action voor een paar euro. In eerste instantie omdat ik bij bepaalde bedrijven geen korte broek aan kon ik de zomer en deze dunne broek echt heel fijn was om de zomer door te komen tijdens het werk. De top kocht ik in Duitsland vorig jaar bij de KIK, deze was toen afgeprijsd voor een euro of 3. Het leuke eraan vind ik dat je een extra band hebt waar de bloemetjes op geborduurd zijn. Het is een hele los vallende top wat ik persoonlijk erg leuk vind staan. Soms kom je kleding items tegen waarvan je niet had gedacht dat je dat ooit zou kopen. Dat is zeker met de top zo, maar ik draag hem zeer regelmatig en kan hem met bijna alles combineren.

Heb jij wel eens kledingstukken waarvan je had gedacht dat nooit te gaan kopen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Comfortabele outfit in de zomer

Comments are closed.