Outfit | Broekrokje en witte top

Alweer een paar weken geleden ging ik met mama weer richting Duitsland voor boodschappen en tanken. Het uitgelezen moment om ook gelijk outfit foto’s te maken bij mijn favoriete plek! Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder. Bij COSMOS in Overijssel heb je prachtige plekken voor het maken van foto’s. Al een aantal jaar maak ik daar foto’s voor mijn outfits als we richting Duitsland gaan voor de boodschappen. Dit keer was het bloedje heet en had ik mijn nieuwe favoriete items aan.

Broekrokje en witte top

Het broekrokje en witte top zijn van My-Jewellery en zitten zo ontzettend fijn! Met temperaturen tussen de 23 en 26 graden is dit voor mij echt de ideale outfit. Aangezien ik het zelf niet snel warm heb en soms zelfs met dagen van 25+ graden nog ijskoude handen en voeten heb is het soms heel lastig om een fijne outfit uit te zoeken. Dit broekrokje is van een wat dikkere spijkerstof en daarom net iets warmer als een standaard stof. Daarbovenop het witte topje vind ik zelf echt een top outfit!

Wat ik hier draag op de foto:
Top = My-Jewellery
Broekrokje = My-Jewellery
Sokken = Primark
Schoenen = Adidas
Zonnebril = Primark

Draag jij ook wel eens een broekrokje?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.