Outfit | Broek met gaten – out of my comfortzone!

broek met gaten

Af en toe ga ik out of my comfortzone en koop ik qua kleding ineens iets wat ik normaal niet zou kopen. Dit keer was dat een broek met gaten die ik zag bij Lidl. Waarom juist deze broek mijn aandacht trok en hoe ik deze broek graag wil combineren?

Een broek met gaten, je ziet ze overal voorbij komen en ik wilde als ik echt een leuke voorbij zag komen, er ook ooit eentje kopen. En toen was daar Lidl, vorige week lagen daar ineens 2 soorten broeken voor 9,99 euro. Een koopje!

Broek kopen bij Lidl

broek van lidl
Nu heb ik al wel eens vaker een broek gekocht bij Lidl en die zijn mij tot nu toe erg goed bevallen. De stof vind ik persoonlijk erg fijn en ook de fitting is gewoon heel goed. Daarbij zijn de broeken erg betaalbaar want je koop ze al tussen de 10 en 20 euro, wat zeker heel budget is. Deze tip is absoluut niet gesponsord, maar gewoon mijn ervaring en tips die ik met jullie wil delen. Als ik heel simpel eens de Primark broeken met de Lidl broeken vergelijk, vind ik die van Lidl echt zoveel fijner!

Dit keer lagen er 2 verschillende broeken voor 10 euro. Een licht blauwe spijkerbroek en de zwarte broek met gaten zoals je in dit artikel gaat zien. Ik kocht beide maar bracht uiteindelijk de licht blauwe weer terug want die zat niet zo lekker als de zwarte.

Outfit – broek met gaten

Ik kocht dus de zwarte broek met gaten omdat de gaten in deze broek niet heel heftig zijn. Ze zijn eigenlijk redelijk subtiel maar het geeft wel een hele stoere aanblik, vind ik zelf. Door een donkere broek te combineren met een lichte trui of top springt de broek er naar mijn mening nog meer uit. Daarom koos ik voor deze outfit voor een witte met donkere blauw gestreepte trui.
broek met gaten

Wat ik hier draag:
Broek: Lidl
Trui: Primark
Schoenen: Primark

De broek voelt aan als een tweede huid, wat ik echt onwijs fijn vind. Het is een high waist jeans met ankle length wat betekend dat de pijpen boven de enkels eindigen. Een leuk detail bij de enkels is dat de rand gerafeld is wat heel leuk is als je lage schoenen aan hebt. Deze broek kun je eindeloos combineren, wat ik ook zeker ga doen de komende maanden. Het kan dan ook zijn dat je de broek vaker voorbij gaat zien komen.

Heb jij een broek met gaten in de kast?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Broek met gaten – out of my comfortzone!

Comments are closed.