Outfit | Black is back

Ik vind het heerlijk om mijn werkdag als fulltime ondernemer af te sluiten met een wandeling. Nu kun je bij ons in de omgeving prima wandelen en is het bos op nog geen 10 minuten loopafstand. Elke dag doe ik een ommetje en probeer ik af te schakelen van de werkdag, maar of dat ook lukt is een tweede.

Mijn outfit noem ik Black is back. Per toeval had ik die dag alleen maar zwart aan, op mijn schoenen na dan. Normaal gesproken kijk ik altijd de avond van tevoren naar mijn outfit voor de volgende dag, maar nu trok ik in de ochtend gewoon iets uit de kast.

Black is back outfit

Mijn werkdagen als fulltime ondernemer zijn elke dag een beetje anders. Maar over het algemeen heb ik wel bepaalde taken die elke dag terug komen. Zo pak ik elke dag de bestellingen in, breng ik die weg naar het postkantoor en ben ik bezig voor de blog. Maar er zijn ook dagen dat er nieuwe voorraad binnen komt, ik bezig ben met ruimte maken en opruimen, of simpel weg op zoek ben naar nieuwe pareltjes voor de webshop. Die dagen zijn niet standaard maar breken wel de dagelijkse taken die ik normaal heb in mijn simpele werkdag.

Wat wel welke dag hetzelfde is, is het lopen van een ommetje na of tijdens mijn werkdag. Eigenlijk altijd loop ik het ommetje nadat ik de bestellingen heb weggebracht, maar af en toe vind ik het ook fijn om te lopen in de middagpauze.

Wat ik hier draag op de foto:
Trui: Primark
Broek: Lidl
Sokken: Primark
Schoenen: Van Haren
Zonnebril: Primark

De Trui heeft hele mooie paletten op de armen!

Een ommetje


Het lopen van een ommetje doe ik sinds 2 januari 2021 met de ommetjes app. Het motiveert mij nog extra omdat je per wandeling punten krijgt. Je kunt zelfs medailles sparen in de app!
Naast dat het lopen van een ommetje goed is voor je gezondheid, vind ik het ook een heerlijke manier om af te schakelen van mijn werkdag. Dat lukt niet altijd even goed want 9 van de 10 wandelingen krijg ik nieuwe ideeen voor mijn bedrijf, ben ik samen met mijn moeder aan het brainstormen of simpelweg aan het bedenken waar we gaan inkopen.

Maak jij ook regelmatig een wandeling?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Black is back

  1. Mooie outfit 😉
    Jij bent heel goed bezig met wandelen…..

    Een fijne dag

Comments are closed.