Outfit | Beige sweaterjurk

Een tijdje geleden deelde ik al dat ik ook een webshop heb hier op mijn blog! Een online cadeauwinkeltje met onder andere een aantal kledingitems. Zo ook deze beige sweaterjurk! Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mij al langer volgt weet dat ik ook een webshop heb met edelstenen. En dat ik een tijdje geleden Natural Blooming helemaal losgekoppeld en richt ik mij daar enkel op edelstenen. Op LiefsCarolien (waar je nu op leest), heb ik alle andere items. Zoals stationery, oliën, sieraden en kleding.

Mijn beige sweaterjurk van de webshop

Toen ik deze beige sweaterjurk bij de groothandel zag wist ik dat ik deze wilde hebben. Het is een heerlijk zachte stof, lekker lang en ook heerlijk warm. Je kunt hem dragen als een jurk, maar ook als een trui. Omdat ik het zelf vaak heel erg koud heb (iets wat ik al mijn hele leven heb) koos ik er dit keer voor om het te combineren met een broek. Zelf draag ik de S/M maar je past hem ook met een L omdat hij erg mee rekt. Ik heb er ook een foto ingevoegd van het jurkje toen ik hem aanhad en een foto maakte in de spiegel, zo kun je ook zien hoe hij is zonder broek. Even een kleine side-note, ik droeg de sweaterjurk op de foto al een aantal dagen en je kunt goed zien dat hij al wat groter is, dit trekt weer bij op het moment dat je hem in de hand hebt gewassen.

Wat ik hier draag op de foto:
sweaterjurk: mijn eigen webshop
Broek: Lidl
Schoenen: Primark

Heb jij al een kijkje genomen in de webshop?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.