Outfit | Beige long sleeve vest

Een tijdje geleden deelde ik al een artikel met toffe items van Femme luxe. Tijd om de outfits ook eens los aan jullie te laten zien. Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik af en toe hele toffe pakketjes van Femme Luxe binnen krijg. Daar heb ik ook al een uitgebreid artikel over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Heerlijke comfy beige long sleeve vest

Wie mij al langer volgt weet dat ik graag comfortabele outfits draag. Zeker als het koud is buiten draag ik meerdere lagen want deze dame heeft het altijd koud! De outfit die ik vandaag laat zien is dan ook heel erg geschikt voor de koudere dagen. Maar ook als het straks warmer wordt is het vest ideaal! Op dagen dat de temperatuur boven de 5 graden is dan draag ik de outfit zoals op de foto, is het kouder dan heb ik vaak nog een thermo legging onder de broek aan.

Wat ik hier draag op de foto:

Vest: Femme luxe

Broek: Lidl

Trui: Primark

Heb jij ook een heerlijk lang vest in je kast liggen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.