Outfit | Be your own hero!

Elke dag probeer ik na mijn werk even een wandeling te maken. De ene keer door het bos, de andere keer langs het hertenkamp bij ons in de buurt. Nodigde ook gelijk uit om wat outfit foto’s te maken natuurlijk. Benieuwd wat ik hier precies draag? Lees dan even verder.

Ik vind het heerlijk om na een lange werkdag even een wandeling te maken en mijn hoofd leeg te maken! De meeste inspiratie krijg ik tijdens één van dit soort wandelingen. Maar het zet mij vaak ook aan het denken over andere zaken. Bijvoorbeeld over het feit dat je je eigen held moet zijn!

Be your own hero!

Het klinkt misschien een beetje gek, maar je moet je eigen held zijn. Alleen jij hebt de macht om je gelukkig te maken. Alleen jij kan kiezen om het anders te gaan doen of er anders naar te kijken. Kijk naar binnen, je hebt alle super krachten die je nodig hebt! You can do it, believe in yourself.

Wat ik hier draag op de foto:
– Jurkje van Only
– Schoenen van Adidas
– Zonnebril van Primark
– Tasje van Aliexpress

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.