Outfit | Basic – Mint topje

mint topje

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe outfit! Omdat het steeds fijner weer begint te worden heb ik een outfit met een zomers tintje. Een basic mint topje bij onze pruimen boom! Benieuwd wat ik allemaal draag?

Een tijdje geleden (begin april geloof ik) ging ik met mijn moeder naar Enschede. Even een rondje Primark waarbij ik onder andere dit mint topje kocht. Verder kocht ik haast niets hoor, want mijn kledingkast is te vol dus ik mag van mezelf pas iets nieuws kopen als iets kapot is (of weg gaat om een andere reden).

Basic mint topje?

Deze topjes lagen voor €1,80 op een stapel bij de ingang en ik dacht, ja ik moet ik hebben! Ik ben echt fan van de topjes van Primark. Ze gaan lang mee (ik heb sommige topjes al meer dan 8 jaar en zien er nog steeds mooi uit!) en ze hebben ook onwijs leuke kleurtjes. Ik koos dit keer een mint kleur uit, die vond ik wel heel tof voor de zomer. Deze combineerde ik nu op een lichte spijkerbroek (want ijskoningin, haha) en mijn zonnebril natuurlijk. Deze foto is van een paar weken geleden (eind april) en de pruimenboom en kers, die erachter staat, doen het zo goed!
mint topje

Wat ik hier draag op de foto:
Broek: Lidl
Topje: Primark
Zonnebril: Primark
Schoenen: Adidas

Hebben jullie ook een fruitboom in de tuin?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.