Outfit | 2 kleuren t-shirt van Protest

persoonlijk

Outfit hoeven helemaal niet super apart te zijn om er een blog over te kunnen schrijven. Deze 2 kleuren tshirt van Protest bijvoorbeeld. Ziet er van de voorkant super simpel uit, maar zodra je je omdraait zie je het speelse effect met een totaal ander shirt. De 2 kleuren tshirt van Protest noem ik hem!

Tijdens mijn vakantie in 2021 ga ik voor makkelijk, snel en vooral comfortabel. Als we er dan op uit trekken dan moet het voor elke soort situatie handig of fijn zijn. Omdat het tijdens onze vakantie in Drenthe tussen de 20 en 25 graden was en er af en toe een bui over trok heb ik niet al te zomerse kleding aan. Al valt een tshirt natuurlijk wel onder zomerse kleding.

De 2 kleuren tshirt van Protest

Dit outfit, de 2 kleuren tshirt van Protest, droeg ik op de terugreis naar huis. Het was maar een uurtje rijden van de camping naar huis. Maar omdat ik rijd vind ik het prettig om wel iets aan te hebben wat comfortabel zit. Daarbij kwam er nog bij dat we onderweg besloten om nog een hunebed te bezoeken omdat we daar toch langs kwamen. Een kleine 100 meter door het bos lopen om vervolgens een hunebed te kunnen aanschouwen.

Wat ik hier draag:
Schoenen: Adidas
Skinny jeans: Primark
Tshirt: Protest

Weinig kleding zit nog fijn

Je kunt het wellicht zien, misschien ook niet. Maar de broek die ik draag, een skinny jeans van Primark, is zo skinny niet meer. Na de operatie viel mij pas echt op hoeveel ik was afgevallen. Al mijn kleding was ineens te groot. Nouja het was niet te groot, het is te groot. Zo ook deze high waisted skinny jeans van primark. Daar baal ik best wel van want deze broek was toch wel echt mijn lievelings broek.
Maar dat betekend niet dat de broek weg gaat. Met een riem is deze broek prima te dragen en wellicht dat ik in de komende maanden nog aankom.

Heb jij een outfit of kledingstuk wat je graag draagt tijdens je vakantie?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.