Oudejaarsavond recepten – een gezellige avond

sinterklaas avond

De meeste mensen vinden oud&nieuw de gezelligste tijd van het jaar. Zelf heb ik er niet zoveel mee, maar toch heb ik voor deze gelegenheid wat lekkere oudejaarsavond recepten opgezocht. Alle recepten zijn makkelijk te maken en de recepten zijn terug te vinden op mijn blog. Weet jij al wat je op tafel gaat zetten?

Oudejaarsavond recepten zijn de wat specialere recepten die ik voor je op een rij heb gezet. Van hartige recepten, tot de voornamelijk zoete recepten. Er zit van alles bij voor een gezellige avond. Wat vind jij het lekkerste om te eten?

Oudejaarsavond recepten

Zoet:
Zoet krokant gebakken koekjes
Rogaliki
Oviebollen?
Zoete scones
Kokosmacronen
– Oliebollen met en zonder krenten
– Berliner bollen
– Kwarkini’s (met yoghurt)

Hartig:
Mini pizza’s van bladerdeeg
Unox gehaktballen in pittige saus
– Blokjes kaas
– Plakjes worst
– Hamrolletjes met roomkaas vulling
– Augurk met boterhamworst

Natuurlijk er nog veel meer mogelijkheden voor ouderjaarsavond recepten, maar dit zijn toch wel de meest simpele. Kijk eens verder op mijn blog naar meer recepten, wie weet zitten er nog een aantal voor jou tussen. In de winkel zijn rond deze tijd van het jaar ook altijd kleine schalen met hapjes te koop. Zo heeft de Jumbo bijvoorbeeld kleine bakjes et allerlei verschillende hapjes (tapas), dit verkopen ze het hele jaar door, maar is extra handig met dit soort dagen! Zit je de dag erna met een heleboel left overs? Probeer dan eens wentelteefjes van oliebollen, mijn favoriet!

Wat ga jij op tafel zetten met oud&nieuw?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.