Otrium pop up High End Sample sale in Amsterdam!

otrium

Een artikel van Joor, die speciaal voor mij naar een tof event is geweest. Nogmaals heel erg bedankt Joor! Waar ze naar toe is geweest, en hoe ze het vond lees je allemaal in dit artikel. Wie weet is het ook wel iets voor jou! Joor schreef een leuk gastartikel over dit dagje uit, en vertel je graag wat ze vond van de pop up store in Amsterdam.

Van vrijdag 24 maart tot aan zondag 26 maart 2017 was er een pop up store in Amsterdam van Otrium. Bij deze winkel verkopen ze allerlei merk kleding voor een mooie prijs. Je kon shoppen deze drie dagen van negen in de ochtend tot negen uur in de avond. Ze bieden verschillende merken aan van hele toffe schoenen tot aan een tof glinster jurkje.

De prachtige winkel van Otrium

Ik vond het een superleuke ervaring om eens in deze pop up store van Otrium te lopen en te neuzen in de rekken vol met kleding. Er liepen daar ook super leuke en aardige mensen rond. Als ik wat vragen had kon ik ze makkelijk aan hen stellen. Ze waren erg vriendelijk. Ook heb ik nog wat in deze winkel gekocht. Ik zat echt enorm te twijfelen maar uiteindelijk toch meegenomen. Ik heb gekozen voor een zwart jasje zonder mouwen.

Ik vond het echt een super leuk bezoekje aan deze pop up store in Amsterdam. Leuke winkel en als je deze sale hebt gemist kan je altijd nog op hun website shoppen! Neem ook eens een kijkje op de website van Joor, want ze heeft een super toffe blog!

Liefs,
Joor

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Otrium pop up High End Sample sale in Amsterdam!

  1. Awww wat lief!!! En super tof artikel!!! Vond het super leuk om voor je te doen meid!!

    1. Graag gedaan meid! Ben blij dat je het leuk vond om te doen, wie weet in de toekomst vaker 🙂

Comments are closed.