Originele cadeau’s voor de feestdagen!

originele cadeau

De feestdagen komen al in zicht en dat betekent dat het weer tijd is om cadeautjes te scoren. Maar er is zo onwijs veel op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heb ik voor jou een lijstje met originele cadeaus voor de feestdagen gemaakt. Voor welk cadeau ga jij?

Ik ben dol op het kopen en geven van cadeautjes! Niet voor niets heb ik in mijn eigen webshop ook leuke cadeautjes voor de feestdagen online staan. Maar dat is misschien iets te voor de hand liggend. Daarom ging ik op zoek naar andere cadeautjes, er zit vast iets tussen voor jou!

Originele cadeaus

Of het nu een cadeau is voor de feestdagen of voor een verjaardag, deze cadeautjes kunnen altijd! Het zijn originele cadeaus, dus niet de standaard sokken of kaasplankje. Nee, we gaan voor originaliteit, want dat zijn cadeautjes die écht leuk zijn om cadeau te doen! Toffe dingen die iedereen kan waarderen.

1. Sieraad met persoonlijke tekst!
Ga voor een item dat opvalt, dat is altijd goed. Ben je nou niet zo van de armbandjes, dan is een ketting met naam ook zeker een goede optie. Een mooie ketting met een naam die je zelf kunt uitzoeken, persoonlijke kun je het niet maken! En heel erg origineel!

2. Ga voor een edelsteen
Edelsteen of mineraal, kies een steen uit die je aanspreekt of waarvan je weet dat de persoon aan wie je het cadeau geeft het ook echt mooi vindt. Edelstenen die altijd goed zijn, zijn bijvoorbeeld amethist, rozenkwarts of bergkristal. Samen vormt dit namelijk de gouden driehoek!
originele cadeau

3. Een clutch!
Misschien een niet zo heel voor de hand liggend item, maar daar gingen we in dit artikel natuurlijk voor. Ik bestelde namelijk voor de feestdagen een gepersonaliseerde clutch voor mezelf. Uiteraard met de initiale LC (Liefs Carolien) in een prachtige roze kleur met gouden details. Kijk maar op de foto, hij is zo tof! Binnenkort deel ik hier ook een leuke outfit mee.

Hoe vind je originele cadeaus voor de feestdagen?

Heel veel webshops hebben een speciaal assortiment voor de feestdagen. Ga eerst bij de persoon voor wie je een cadeau koopt eens na wat hij/zij leuk vindt. Aan de hand van die punten ga je shoppen. Kijk rond op internet, ga kijken in winkels en beslis niet meteen! Juist door eerst op zoek te gaan en verschillende dingen te bekijken, kun je op een later tijdstip het meest ideale of perfecte cadeau samenstellen!

Ga jij voor een persoonlijke cadeautje, of kies je toch voor een voor de hand liggend cadeautje? Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het leuk is ingepakt en dat je er aandacht aan besteed! Want ook zeker de verpakking maakt het al echt een cadeau. Ga voor mooi inpakpapier, een leuke strik met een sticker of laat het mooi inpakken als je dit zelf niet kunt. Er is zoveel mogelijk!

Ben jij al bezig met de cadeaus voor de feestdagen?

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.