Origineel cadeau voor de feestdagen!

bierista

Vind jij het ook zo lastig om een origineel cadeau voor de feestdagen uit te zoeken voor een ander? Of heeft je man of vriend genoeg sokken, ondergoed en parfum en ben je toe aan iets anders? Dan heb ik dé tip voor jou (al kan dit cadeau ook prima voor vrouwen hoor!). Had je hier al eens aan gedacht, zo niet dan verras jij misschien wel deze feestdagen die ene persoon.

Een cadeau uitzoeken voor iemand is niet altijd even makkelijk. Maar vanaf nu hoeft dat helemaal niet zo moeilijk meer te zijn, want met dit originele cadeau maak je iemand echt blij. Ik heb het natuurlijk over een Bierista bieropleiding!

Wordt bierspecialist met Bierista!

bierista
De Bierista bieropleiding is de grootste en meest populaire biercursus van Nederland. Na het afronden van deze opleiding mag je jezelf ‘Meester in bier’ noemen en weet jij meer over bier te vertellen dan een ander! Want in totaal zo’n 8 uur kun jij deze titel al aan je CV toevoegen.

In de 12 delige opleiding leer je alles over bier, van de geschiedenis tot het brouwen en natuurlijk ook alles over de verschillende soorten bier die er zijn. Naast de theorie ga je ook aan de slag met het proeven want bij deze cursus krijg je namelijk een bierpakket van Beerwulf thuisgestuurd waar 12 soorten bier in zitten. Voor elk onderdeel dat je afrond van de opleiding mag je een biertje proeven. Net even wat leuker dan alleen theorie, toch?

De prijs van deze opleiding is inclusief een Beerwulf pakket en is €125,- waarbij je zelfs een diploma ontvangt na het succesvol afronden van het examen.

Origineel cadeau

bieropleiding
Bierista laat je zien hoe leuk bier kan zijn en is voor de echte bierliefhebber. Dus ken jij een vriend, kennis, familielid of misschien wel je man, broertje, vader die een glimlach op zijn gezicht krijgt van bier? Dan is deze opleiding echt het perfecte cadeau voor de feestdagen voor deze persoon. I know het is misschien wel een duur cadeau maar hierdoor geef je wel écht iets speciaals! Ik deed deze opleiding cadeau aan mijn broertje (is 19 jaar en drinkt zoals de meeste jongeren graag bier).

Hier zijn mening over deze opleiding:
Toen mijn zus mij deze Bierista bieropleiding cadeau deed werd ik meteen heel erg blij. Maar ik was ook erg benieuwd hoe dat in z’n werk zou gaan, zo’n bieropleiding. De informatie is af en toe moeilijk te begrijpen, maar wordt met meerdere voorbeelden nog duidelijker gemaakt en verder is de stof is makkelijk om doorheen te gaan. Erg leuk was ook het bierpakket met 12 soorten bieren die ik erbij kreeg, dit maakt de opleiding natuurlijk nog leuker! En hoe leuk staat dit op mijn CV straks, ‘meester in bier’!

Wie maak jij straks blij met dit originele cadeau?

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.