OPI – Venice the Party?

OPI - Venice the Party

Deze nagellak staat al te lang in de concepten, dus daarom is het vandaag de hoogste tijd om hem in het zonnetje te gaan zetten. Ik laat je een nagellak zien waarmee ik heel erg blij ben, namelijk OPI – Venice the Party?. Deze mooie en aparte kleur, laat je nagels stralen. Benieuwd naar hoe deze nagellak eruit ziet, en waarom ik hem mooi vind? Lees dan zeker even verder.

OPI – Venice the Party

OPI - Venice the Party
Ik ben echt verliefd op deze kleur. Zoveel glans dat het geeft, en ook de blauwe kleur is gewoon prachtig. En dat terwijl ik normaal gesproken niet van blauw houd. Het lakje is vorig jaar uitgebracht, en is waarschijnlijk niet meer te koop. Maar dat weerhoud mij er niet van om hier gewoon een review van te schrijven. Zoals jullie weten ben ik echt dol op nagellak, en mijn collectie groeit inmiddels best hard.

De nagellak van OPI heb ik al zoveel over gehoord, dat ik zelf ook erg benieuwd was geworden naar deze nagellak merk. Ik kreeg dit nagellakje een tijd geleden bij een winactie van Doormariska. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik graag nog meer lakjes van dit merk wil hebben. Hopelijk krijg ik binnenkort de kans om er nog een aantal aan te schaffen.

OPI - Venice the Party
Zoals je al merkt, ben ik erg enthousiast over deze nagellak. Kijk de kleur eens schitteren op mijn nagels. Ze zijn lekker opvallend aanwezig, en zullen menig mens doen laten omkijken. Met 2 laagjes heb je de nagellak mooi dekkend, en blijft deze met een goede base en top coat zeker een week lang mooi zitten op de nagels.

Deze nagellak is waarschijnlijk niet meer te koop, maar toch wilde ik hem graag met jullie delen.

Vraag: Draag jij wel eens zulke opvallende nagellak? En heb jij nagellak van OPI?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “OPI – Venice the Party?

  1. Ik heb toevallig pas zo een kleurtje, maar dan net iets donkerder van KIKO gekocht. Ik draag eigenlijk alleen nagellak op mijn teennagels, gezien ze helemaal van blauw niet zo blij worden op mijn werk 😉 Het is een gaaf kleurtje! Xoxo

    1. Ooh nice! Ik heb eigenlijk nog helemaal geen lakjes van kiko, maar dat is ook meer omdat het bij ons niet in de buurt zit. Ik kan helaas ook niet vaak meer nagellak dragen, omdat dat niet mag van mijn werk. Maar inderdaad op mijn tenen draag ik vrijwel altijd nagellak 🙂 Niemand die dat ziet, haha. xx

  2. Wauw mooi kleurtje!!! <3 Helaas kan ik niet vaak nagellak dragen in verband met mijn werk… En als ik op vrije dagen nagellak op heb draag ik meestal neutrale kleuren 🙂

    1. Ik kan helaas ook niet vaak meer nagellak dragen ivm werk. Vaak ben ik tussendoor maar 1 of 2 dagen vrij, en vind ik het de moeite vaak niet om nagellak op te doen. Maar aankomende week als ik vakantie krijg ga ik daar weer eens flink verandering in brengen!

  3. Mooi kleurtje! En die metalic shine is ook erg mooi. Ik heb een hoop blauwe lakjes, vind blauw mooi hoor, helemaal niet te opvallend.

Comments are closed.