Open brief aan Vacansoleil – Topservice!

Beste medewerkers van Vacansoleil,

Jullie zullen je wel afvragen waarom ik deze open brief naar jullie schrijf. Ik wil jullie bedanken voor de topservice die jullie hebben geleverd 3 weken geleden. Want zonder jullie service zouden wij dit jaar niet op vakantie gaan. Daarom schrijf ik deze open brief aan Vacansoleil.

Het begon allemaal zo’n 3 weken geleden. Twijfelkonten als wij zijn als het op een vakantieplek aan komt, besloten we om nog maar even te wachten met het boeken van een plek. We hadden echter al wel onze voorkeur uitgesproken, het zou Campingpark Viechtach gaan worden in Beieren (zuid-Duitsland). Via Vacansoleil konden we 10 nachten boeken, en dat voor een hele schappelijke prijs. Toen we een aantal dagen erna keken konden we op die datum enkel nog 7 nachten boeken. De stress sloeg toe, begrijp je vast wel. Wat moesten we nu?

Een simpele tweet veranderde de boel

Ik besloot om een berichtje te sturen via Twitter. Met de vraag waarom ik wel 7 nachten kon boeken en geen 10 nachten. Ik kreeg al snel een reactie van Sanne, die het een en ander voor mij ging uitzoeken. Nogmaals onwijs veel complimenten voor jullie service, Sanne, als je dit leest;  Je bent een Topper! Na 1 nacht had ik al antwoord, en bleken ze toch een plek voor mij te hebben geregeld. Ik kon toch op de gewenste datum 10 nachten verblijven op de camping waar we zo enthousiast over waren. Ik weet nog hoe ik bijna begon te gillen van blijdschap toen ik het berichtje in de Mac Donalds las. De boeking werd geregeld nadat ik mijn gegevens had doorgegeven. Omdat ik al bekend bij jullie was, omdat ik al 5keer eerder bij jullie had geboekt, ging het onwijs snel. De boeking werd rond gemaakt, en we kunnen deze zomer als nog genieten van een mooie campingplek.

Door de top service van Vacansoleil, kunnen wij dit jaar toch nog op vakantie, en 10 nachten gaan genieten van een hele mooie camping en omgeving. Ik kijk er heel erg naar uit, en zal tegen die tijd ook een vakantie verslag schrijven.

Heb jij ook ervaring met Vacansoleil? Zo niet, het is zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan hun website.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Open brief aan Vacansoleil – Topservice!

  1. Beste Carolien, bedankt voor je mooie compliment. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het boeken bij Vacansoleil. Ik wens je alvast een hele fijne vakantie toe en kijk uit naar je vakantieverslag. Groetjes, Sanne van Vacansoleil.

Comments are closed.