Op zoek naar vakantie plek voor 2019

Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren

Ondanks dat mijn eerste vakantie al gepland staat ben ik alsnog op zoek naar vakantie plek voor 2019. Want ik ga dit jaar maar liefst 2 keer op vakantie en voor nummer 2 heb ik nog vakantie plek nodig. Maar hoe en waar wil ik naar toe, wanneer en wat wil ik zien?

Tijdens mij vakantie in 2018 besloot ik om in het volgende jaar graag 2 keer op vakantie te willen. Het zouden dan 2 verschillende locaties worden, eentje in het voorjaar en de andere in het najaar. In ieder geval buiten het hoofdseizoen. Omdat ik best wel veel zin heb om mijn vakanties te plannen ging ik in november alvast op zoek. Ik wilde heel graag naar Normandie (Frankrijk) en naast de westkust van Denemarken. Ik heb een eigen vouwwagen maar het nadeel van een vouwwagen is dat je maar 80 op de snelweg mag rijden en daardoor veel langer onderweg bent. Ook moet je na de rit nog de complete vouwwagen opzetten wat toch al met al een uurtje werk is.

Op zoek naar een vakantie plek

In het voorjaar ga ik naar Frankrijk op vakantie in een chalet van Vacansoleil. Ik wilde al heel erg lang naar Normandie en dit jaar is het zover. In mei ga ik 8 nachten naar Normandie op een hele gave camping, namelijk La cote de Nacre wat bijna aan het strand ligt en een onwijs groot waterparadijs heeft (maar liefst 750 m2 aan zwembaden, glijbanen en ander waterpret). Omdat dit al gepland staat hoef ik voor het voorseizoen niet verder op zoek te gaan. Maar waar kunnen we naar toe in het naseizoen. Zelf dacht ik in september te gaan (rond mijn verjaardag leek mij wel leuk!) en dan naar Denemarken.
Een aantal jaren geleden ben ik al naar de oostkust van Denemarken geweest maar dat was niet helemaal mijn ding. Nu wil ik naast de westkust omdat daar veel meer geschiedenis te vinden is. Bunkers en vele museums over de Tweede Wereldoorlog. Die staan sowieso op de planning als we naar Denemarken gaan.

Wat ga ik doen?

Net zoals de vakantie in het voorjaar heb ik weer dezelfde budget voor het verblijf en zoek ik hierbinnen. Zoekgebied is west Denemarken waar ik ook de mogelijkheid heb om te zoeken met de metaaldetector (op het strand) en er genoeg te doen en zien is. Dat mistte ik destijds bij Odder (oost denemarken) heel erg.
Of we weer gaan voor een chalet of dat we nu met mijn eigen vouwwagen gaan is geheel aan waar precies in Denemarken we zitten.

Ben jij een keer naar west Denemarken op vakantie geweest en is dat jou goed bevallen? Heb je een vakantie plek waar ik eventueel naar toe zou kunnen? Dan hoor ik dat graag in de reacties!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Op zoek naar vakantie plek voor 2019

  1. Leuk en zo fijn om een aantal keren per jaar op holiday te kunnen gaan.
    Fijn dat jullie een vouwwagen hebben
    De vakantiebeurs is nu dus genoeg om inspiratie op te kunnen doen…..

    Een fijne dag

Comments are closed.