Op zoek naar een uniek tv meubel voor minder dan 150 euro!

woonkamer makeover

Een tv meubel is wat mij betreft een echte eyecatcher in de woonkamer. Maar hoe vind je nou een meubel dat mooi is en ook nog eens betaalbaar? Ik ging op zoek naar betaalbare mogelijkheden en vond ze! Op zoek naar een uniek tv meubel voor minder dan 150 euro is makkelijker dan gedacht.

Thuis is een gevoel, een plek van rust, veiligheid en ontspanning na een lange dag werken. Na het werk of na het eten op de bank ploffen en de televisie aanzetten om te genieten van je favoriete serie. Je kunt ervoor kiezen om een tv op te hangen aan de muur, maar mijn voorkeur gaat echt uit naar een uniek tv meubel en misschien zelfs wel een zwevend tv meubel!

Op zoek naar een tv meubel

Een tv meubel staat bovenaan het lijstje bij het vernieuwen van onze woonkamer. Omdat wij een andere stijl willen toepassen is het belangrijk om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Naast een lekker zittende bank is de tv meubel met de tv hetgeen dat in onze woonkamer het eerste opvalt. Want we kijken nu eenmaal graag een Netflix serie of het nieuws op de tv. Maar hoe vind je nu een meubel dat past bij de grootte van de tv en ook die in de kamer goed tot zijn recht komt?

Voor het meubel zijn er onwijs veel soorten en maten te vinden. Wil je bijvoorbeeld een zwevend meubel of ga je voor een stoere look met ijzeren poten? Ga je voor opbergruimte en kies je dan voor gesloten deuren of mag het juist in het zicht staan? Dit zijn allemaal punten waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een tv meubel. Zelf dacht ik altijd dat een tv meubel erg prijzig was en zeker als ik reclames open sloeg kwamen er grote bedragen tevoorschijn. Maar je hebt ook hele betaalbare meubels voor minder dan 150 euro!

5x de mooiste tv meubels voor minder dan 150 euro!

Optie 1 €115,- : Scandinavisch design – Zwart en eiken 140cm
TV-Meubel_Zwart-&-eiken-140-cm

Optie 2 €99,- : Modern design – Hoogglans wit en grijs 100cm
tv-kast-meubel-hoogglans-wit_grijs-100-cm

Optie 3 €109,- : Strak/modern design – Eiken 140cm
Hangend-Tv-Meubel-Eiken-100-cm-1

Optie 4 €125,- : Scandinavisch design – Hoogglans zwart 140cm met led verlichting
TV-Meubel-Hoogglans-Zwart-140-cm

Optie 5 €139,- : Clean design – eiken 160cm inclusief led verlichting
Zwevend-TvMeubel-Eiken-160-cm

Als ik op dit moment zelf zou moeten kiezen dan zou ik of voor optie 1 of voor optie 3 gaan. De combinatie van hout is toch een stoere look en is overal mee te combineren. Maar wordt het de zwevende versie of gaan we toch voor pootjes? Voor welke look je ook wilt gaan, er is online voldoende keuze te vinden die ook echt betaalbaar kunnen zijn. Bovenstaande tv meubels zijn van Perfecthomeshop.

Welke van de bovenstaande tv meubels vind jij mooi?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.