Ik ga op vakantie en neem mee…

koffer

De afgelopen 3 weken heb ik al mijn voorbereidingen gedeeld, en vandaag is het tijd om te laten zien wat ik mee ga nemen. Of nou ja, ik heb een lijstje gemaakt met alles wat ik mee moet nemen. En daarbij laat ik graag ook mijn koffer zien, want die is gewoon heel erg mooi. Ik ga op vakantie en neem mee..

Ik ga op vakantie en neem mee..

– Mijn koffer
– Een zip Lock tasje met;
– mini lenzenvloeistof
– mini deodorant
– mini shampoo
– mini douchegel
– mini gezicht crème
– mini tandpasta
– Make-up (oogpotlood)
– Tandenborstel
– Haarborstel
– Gezichtsreinigingsdoekjes
– Handdoek + washandje
– 2 setjes kleding
– Ondergoed

Daarnaast neem ik nog een kleine handtas mee waar ik snoepjes in doe. Mijn portemonnee, en de papieren van het hotel en de papieren voor het vliegen gaan ook mee.
koffer

Mijn koffer

Ik ben onwijs blij met mijn koffer, en daarom deel ik graag een foto daarvan hier in dit artikel. Misschien vinden jullie het leuk dat ik mijn complete inhoud van mijn koffer laat zien. Laat het dan even weten in de reacties, zodat ik daar ook nog een artikel over kan maken!
ik ga op vakantie en neem mee

Zoals je ziet is mijn koffer nu nog niet gevuld. Dat komt nog! Laat me in de reacties weten of jullie het leuk vinden om hier iets over te lezen.

Vraag: Wat neem jij standaard mee op vakantie?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Ik ga op vakantie en neem mee…

Comments are closed.